Η Ελληνίδα που "τρέλανε" το γερμανικό Playboy (φωτό)

Η Ελληνίδα που "τρέλανε" το γερμανικό Playboy (φωτό)

Το γνωστό ανδρικό περιοδικό έχει φιλοξενήσει πάρα πολλές γυναίκες όλα αυτά τα χρόνια που κυκλοφορεί. Και φυσικά, δεν θα έλειπαν οι Ελληνίδες. Πρόσφατα, για χάρη του Playboy είδαμε την

Κατερίνα Γιαννόγλου να τα πετάει όλα και να φωτογραφίζεται.


Η Ελληνικής καταγωγής καλλονή ζει και εργάζεται στην Γερμανία. Είναι ένα Fitness μοντέλο, με μεγάλη πορεία στο χώρο, αλλά υποκλίθηκε μπροστά στην γοητεία στο να ποζάρει στο Γερμανικό Playboy, στο τεύχος που κυκλοφόρησε λίγους μήνες πριν, για να θαυμάσουμε το αψεγάδιαστο κορμί της.

Απολαμβάνει να τρώει υγιεινά για να παραμένει σε φόρμα, και κάθε φορά που την βλέπουμε στο Instagram, διαπιστώνουμε ότι κάνει πολύ υγιεινή ζωή και χαλαλίζει πολύ χρόνο στα κέντρα γυμναστικής.

 

Η Κατερίνα έχει δηλώσει: “Όταν είμαι σε μια πόλη που δεν γνωρίζω, αλλά ακόμη και σε πόλεις που ξέρω, τρέχω στους δρόμους, μου αρέσει να κάνω προπόνηση και να θαυμάζω τα αξιοθέατα την ίδια στιγμή. Έτσι μου αρέσει να ανακαλύπτω πάντα τα νέα μπαρ της πόλης, τα εστιατόρια και τα καταστήματα. Μου αρέσει πολύ η φύση και να προπονούνται έξω, στο δάσος. Η φύση και ο καθαρός αέρας με ενθαρρύνουν. Αρκετές φορές τρέχω μαζί με το κορίτσι μου (κουτάβι) τη Frida και αυτό το απολαμβάνω στην κάθε του στιγμή”.

 
 
 

Το αγαπημένο της άθλημα είναι το βόλεϊ στην παραλία και το ποδόσφαιρο, που έπαιξε πολύ ως παιδί και το αγάπησε.

 

Δείτε μερικές από τις σέξι φωτογραφίες της…

Katerina-Giannoglou-playboy-640
Katerina-Giannoglou-playboy-a640 Katerina-Giannoglou-playboy-b640 Katerina-Giannoglou-playboy-c640 Katerina-Giannoglou-playboy-d640 Katerina-Giannoglou-playboy-e640

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.