Εκλάπησαν & διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της Kendall Jenner και επικρατεί πανικός

Εκλάπησαν & διέρρευσαν γυμνές φωτογραφίες της Kendall Jenner και επικρατεί πανικός

Μία νέα φωτογράφιση που έκανε η Kendll Jenner έχει κατακλύσει το Internet και όχι δεν είναι για τον λόγο που φαντάζεσαι. Ναι, είναι σίγουρα πολύ καλή, η αιτία του σαματά όμως, δεν βρίσκεται στο πόσο καλή βγήκε στις φωτογραφίες η 22χρονη.

Το μοντέλο δεν φοράει απολύτως τίποτα, ενώ τρέχει σε μία παραλία και ιππεύει ένα άλογο, στην καινούργια φωτογράφιση της για τον Russell James και το επερχόμενο άλμπουμ του «Angels». Και όταν λέμε γυμνή δεν εννοούμε topless, εννοούμε όπως ακριβώς τη γέννησε η μαμά της, Kris Jenner 

Οι φωτογραφίες διέρρευσαν στο διαδίκτυο την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου και σύμφωνα με το TMZ, οι φωτογραφίες αυτές κλάπηκαν από τον James και δόθηκαν στη δημοσιότητα, χωρίς την άδεια (του φωτογράφου και της Kendall). Τα ξένα μέσα, όπως και το TMZ δεν έχουν αναπαράγει τις φωτογραφίες και δεν θα δείξουν τίποτα γενικά από το κλεμμένο υλικό.

kendalljenner 26 2 2018 1 53 49 771
Από προηγούμενη φωτογράφιση

Μπορεί να μην είναι η πρώτη φορά που η Kendall κάνει γυμνή φωτογράφιση όμως σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτή τη φορά η κατάσταση διαφέρει, μιας και δεν έχουμε δει ποτέ ξανά έτσι την Kendall.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.