Άγριο κράξιμο στην εγγονή του Κωνσταντίνου για τα post στο instagram ενώ η Ελλάδα θρηνεί

Άγριο κράξιμο στην εγγονή του Κωνσταντίνου για τα post στο instagram ενώ η Ελλάδα θρηνεί

Η 22χρονη εγγονή του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου της Ελλάδας ακολουθείται από δεκάδες χιλιάδες Έλληνες στο προφίλ της στο Instagram. Αυτό είναι καλό κάποιες φορές. Κάποιες άλλες, όπως φαίνεται όχι.

 

Αυτή την περίοδο η νεαρή γόνος της πρώην βασιλικής οικογένειας κάνει διακοπές με τους δικούς της στα νησιά του Αιγαίου -συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες, η οικογένεια βρίσκεται στην Αντίπαρο.

Από κάποια μυστική παραλία, η Μαρία Ολυμπία αποφάσισε να ενημερώσει με μια αμφιλεγόμενη φωτογραφία ότι την Τετάρτη είχε τα γενέθλιά της.

Κι εκεί που μάλλον περίμενε ευχές, τα σχόλια έγερναν μάλλον προς αιχμηρά και πικρόχολα. Δεν ήταν λίγοι αυτοί που ζητούσαν από την Μαρία Ολυμπία να σεβαστεί την οδύνη της χώρας και να μην ποστάρει τίποτα.

Ή έστω να ανεβάσει μια εικόνα με λόγια συμπαράστασης προς τον ελληνικό λαό. Κάποιοι άλλοι, την επέκριναν γιατί ανέβασε αχινούς τους οποίους ετοιμαζόταν να φάει και οι οποίοι θεωρούνται προστατευμένο είδος και πολύ κακώς έκανε.

 

 

Υπήρχαν φυσικά και αυτοί οι οποίοι στάθηκαν στο πλάι της εγγονής του Τέος βασιλιά λέγοντας ότι κανείς δεν μπορεί να επιβάλει σε κανέναν οτιδήποτε. Ενώ κάποιοι άλλοι σε πιο αυστηρό τόνο έγραψαν ότι κανείς δεν έχει δικαίωμα να κάνει μάθημα σε μια κοπέλα 22 χρονών για το πώς θα γιορτάσει τα γενέθλιά της. 

Για την ιστορία, η μητέρα της εξέφρασε, μέσα από το Instagram, τα συλλυπητήριά της στις οικογένειες όσων χάθηκαν στις καταστροφικές φωτιές. 

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.