Ανδρική μόδα: Πώς να φορέσετε τα σανδάλια για να μην σας κοροϊδεύουν

Ανδρική μόδα: Πώς να φορέσετε τα σανδάλια για να μην σας κοροϊδεύουν

Είτε ταξιδεύετε σε διακοπές είτε απλά έχετε βγει μια βόλτα στο πάρκο της γειτονιάς σας, τα σανδάλια είναι η ιδανική επιλογή για τον ζεστό καιρό.

Ωστόσο, πόσες φορές δεν έχουμε γελάσει ή κατακρίνει τους τουρίστες που εμφανίζονται με σανδάλια και κάλτσες από μέσα.

Η εξεύρεση των κατάλληλων ανδρικών σανδαλιών είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη επιχείρηση. Μπορείτε όντως, να φορέσετε σανδάλια χωρίς να χρειαστεί να θυσιάσετε τη μόδα έναντι της άνεσης;

Όπως είναι αναμενόμενο, τα σανδάλια είναι άφθονα στις ανδρικές κολεξιόν για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2018 από τύπους Velcro της Louis Vuitton και τον Paul Smith, στα κλασικά δερμάτινα του Guiseppe Zanotti αλλά και σε αυτά με τις διπλές λωρίδες με κάλτσες του Bottega Veneta.
Τα δερμάτινα σανδάλια του Tom Ford κοστίζουν 750 λίρεςΤα δερμάτινα σανδάλια του Tom Ford κοστίζουν 750 λίρες

Κι ενώ το τελευταίο είναι μεγάλη επιτυχία στις πασαρέλες, στην πραγματική ζωή, ίσως αν επικεντρωθείτε σε ένα πιο σύγχρονο στυλ, να μην ντρέπεστε να κυκλοφορήσετε τελικά με σανδάλια.
Για πιο σπορ εμφάνισηΓια πιο σπορ εμφάνιση

Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, το πιο δύσκολο δίλημμα είναι με τι να τα φορέσετε. Ο ευκολότερος τρόπος είναι να τα συνδυάσετε με σορτς και ένα απλό μπλουζάκι.
Ιδιαίτερα κομψά είναι τα σανδάλια της εταιρείας Russell & BromleyΙδιαίτερα κομψά είναι τα σανδάλια της εταιρείας Russell & Bromley

Αν πάλι θέλετε να τα φορέσετε με παντελόνι, μια εναλλακτική είναι να επιλέξετε δερμάτινα σανδάλια και να τα συνδυάσετε με ένα στενό, εφαρμοστό παντελόνι του οποίου τα μπατζάκια θα τα ανασηκώσετε λίγο, για να μην σας κοιτούν και πιστεύουν ότι έχετε έρθει κατευθείαν από την δεκαετία του ‘70.

Κλασικό κομμάτι ένα ζευγάρι σανδάλια Birkenstock.Κλασικό κομμάτι ένα ζευγάρι σανδάλια Birkenstock.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.