Η έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα

Η έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη για τα γενέθλια της Χριστίνας Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα είχε τα γενέθλιά της το Σάββατο και ένας νέος κύκλος ανοίγεται στη ζωή της αφού έγινε 30.

 

Ο σύντροφος της, Σάκης Τανιμανίδης, δε θα μπορούσε να μην της ευχηθεί, οργανώνοντας μάλιστα μια ξεχωριστή έκπληξη για την αγαπημένη του.

Ενώ ήταν στο σπίτι τους στον Άγιο Δομίνικο, χτύπησε το κουδούνι και στην πόρτα ήταν μια φίλη του ζευγαριού κρατώντας την τούρτα των γενεθλίων, με τον παρουσιαστή να τραβάει βίντεο.

Στη συνέχεια η Χριστίνα Μπόμπα​ ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram γράφοντας: «Και πέρασαν τα χρόνια... και έγινα 30!

Και έχω ένα εκατομμύριο λόγους να χαμογελάω!

Την υγεία μου, τους ανθρώπους που αγαπώ, τις αναμνήσεις όλων όσων κατάφερα μέχρι τώρα και τον ενθουσιασμό για όλα τα επόμενα που έρχονται!

Ευγνώμων για όλα... το μόνο που σκέφτομαι κάθε μέρα είναι: «Ζήσε τη στιγμή, γιατί η ζωή είναι ωραία μόνο αν επιλέξεις να τη βλέπεις έτσι!»»

Και πέρασαν τα χρόνια... και έγινα 30! Και έχω ένα εκατομμύριο λόγους να χαμογελάω! Την υγεία μου, τους ανθρώπους που αγαπώ, τις αναμνήσεις όλων όσων κατάφερα μέχρι τώρα και τον ενθουσιασμό για όλα τα επόμενα που έρχονται! Ευγνώμων για όλα... το μόνο που σκέφτομαι κάθε μέρα είναι: «Ζήσε τη στιγμή, γιατί η ζωή είναι ωραία μόνο αν επιλέξεις να τη βλέπεις έτσι!» #alwayslookonthebrightsideoflife #happythirties #birthdaygirl #happybirthdaytome

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.