Η νύφη του Πάριου τα είπε όλα για την σχέση του με την Παλαιολόγου: «Συγγνώμη, αλλά θα τα πω…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η νύφη του Πάριου τα είπε όλα για την σχέση του με την Παλαιολόγου: «Συγγνώμη, αλλά θα τα πω…» (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Αντελίνα Βαρθακούρη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή “Ooh la la” και τον Παναγιώτη Τάτση, όπου μίλησε ανοικτά για την επανασύνδεση του Γιάννη Πάριου με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου.

 

«Είμαι πάρα πολύ τυχερή, όχι που τον έχω πεθερό, που μπορεί να έχω πάει στο σπίτι του, που τον έχω δει απλά να είναι εκεί στο γραφειάκι του, να έχει το καφεδάκι του και να τον έχω ακούσει να μιλάει, να με συμβουλεύει και αυτό δεν πληρώνεται με όλο το χρυσάφι του κόσμου. Πατερούλη μου γλυκέ, γιατί έτσι τον φωνάζω, χίλια συγγνώμη, αν τη δεις τη συνέντευξη μην με πάρεις τηλέφωνο και φωνάζεις, αλλά θα τα πω. Απέκτησε το σπίτι αρώματα ωραία, γυναικείο γούστο… Είχε πάντα ο πεθερός μου γούστο, αλλά άλλο να μπαίνει μια γυναίκα στο σπίτι…

Και είδα τον πεθερό μου αδυνατισμένο, ωραίο, σούπερ… Δηλαδή, τρελάθηκα! Πολύ μου αρέσουν και μου αρέσει φυσικά αυτή η σχέση. Η επανασύνδεση είναι πολλά χρόνια μετά, αλλά πάντα ο πεθερός μου με την Αλεξάνδρα διατηρούσαν πολύ καλή σχέση… Και η Αλεξάνδρα ήταν πάντα δίπλα στην οικογένεια. Είναι μια γυναίκα που μας αγαπάει όλους. Έχει έναν δικό της τρόπο κι ένα δικό της ταπεραμέντο. Αν εγώ, φυσικά και ο Χάρης και τα παιδάκια μας, βλέπουμε τον παππού μας καλά κι ευτυχισμένο, τρελαινόμαστε και αγαπάμε την Αλεξάνδρα πέντε φορές περισσότερο», είπε η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.