Η αποκάλυψη ελληνίδας τραγουδίστριας: «Τα ζωτικά μου όργανα είναι σε λάθος θέσεις»! (φωτό)

Η αποκάλυψη ελληνίδας τραγουδίστριας: «Τα ζωτικά μου όργανα είναι σε λάθος θέσεις»! (φωτό)

Ιατρικό φαινόμενο είναι η τραγουδίστρια

Έλενα Οικονόμου, όπως η ίδια λέει στην «Espresso».

Η Έλενα, που ασχολείται με τη μουσική και το τραγούδι από μικρή ηλικία και, μάλιστα, τη δεκαετία του ’90, εμφανιζόταν στις εκπομπές «3, 2, 1 ΑΝΤ1» και «Ciao ANT1», εξιστορεί την δύσκολη πραγματικότητα με την οποία ήρθε αντιμέτωπη.

«Η 5η Φεβρουαρίου του 2016 ήταν μία μέρα σαν όλες τις άλλες και βρισκόμουν στην Κύπρο, όπου είχα κανονίσει να τραγουδήσω. Η κοιλιά μου, όμως, πρήστηκε πολύ, σαν να ήμουν εφτά μηνών έγκυος, και με ενοχλούσε. Υποψιάστηκα σπαστική κολίτιδα και πήγα σε κλινική της Λεμεσού για να το αντιμετωπίσω», λέει στην Κλάρα Ασημακοπούλου .

«Μου έκαναν εξετάσεις και ο γιατρός ζήτησε μαγνητική τομογραφία. Την έκανα και έδειξε όγκο 15 εκατοστών στο λεπτό έντερο. Με ενημέρωσαν ότι πρέπει να μπω εκτάκτως στο χειρουργείο για αφαίρεση».

«Στο χειρουργείο οι γιατροί διαπίστωσαν πως δεν επρόκειτο για όγκο, αλλά για δεύτερη σπλήνα που είχε ξεκολλήσει από τη θέση της και είχε κατέβει στο έντερο. Επίσης, είδαν ότι ολόκληρο το γαστρεντερικό μου σύστημα ήταν ανάποδο σε σχέση με των άλλων ανθρώπων. Η σκωληκοειδής μου υπόφυση δεν ήταν κάτω δεξιά, αλλά πάνω αριστερά! Την αφαίρεσαν λόγω αυτής της ιδιαιτερότητάς της. Και εκτός από τη δεύτερη σπλήνα που αφαιρέθηκε, υπήρχαν και πολλά υποσπληνίδια» αναφέρει στην εφημερίδα η Έλενα. Και εξηγεί: «Όπως με ενημέρωσαν οι γιατροί, τα ζωτικά μου όργανα είναι σε λάθος θέσεις και έχουν αυτές τις ανωμαλίες από κάποια επιπλοκή στην κύηση της μαμάς μου. Αν μπορούσαν να βάλουν τα δικά μου όργανα σε άλλο σώμα, δεν θα μπορούσε να επιβιώσει!»

Βγαίνοντας από το χειρουργείο, ενημερώθηκε ότι η περίπτωσή της καταχωρίστηκε στα ιατρικά αρχεία με τα σπανιότερα περιστατικά και παθήσεις, ως ο μοναδικός ενήλικος με διπλή σπλήνα. Αλήθεια, πώς αισθάνεται γι’ αυτό; «Στην αρχή ήμουν σε κακή ψυχολογική κατάσταση, αλλά μετά ένιωσα ξεχωριστή και γελούσα με τον εαυτό μου!», λέει.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.