Ηθοποιός κατηγορεί σκηνοθέτη για βιασμό – Κατέθεσε μήνυση

Ηθοποιός κατηγορεί σκηνοθέτη για βιασμό – Κατέθεσε μήνυση

Γαλλίδα ηθοποιός κατηγορεί τον Λικ Μπεσόν για βιασμό και κατέθεσε μήνυση σε αστυνομικό τμήμα του Παρισιού, ενώ οι γαλλικές αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνα για την υπόθεση.

Ο σκηνοθέτης διαψεύδει κατηγορηματικά τις κατηγορίες τις οποίες χαρακτήρισε επινοημένες ο δικηγόρος του, Τιερί Μαραμπέρ. «Πρόκειται για κάποια που γνωρίζει, με την οποία δεν είχε ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά», πρόσθεσε.

Η μήνυση κατατέθηκε για γεγονότα που χαρακτηρίζονται βιασμός από την ενάγουσα και φέρονται να διαδραματίστηκαν τη νύκτα της Πέμπτης προς Παρασκευή στο Παρίσι, σύμφωνα με δικαστική πηγή.

Σύμφωνα με πηγές που πρόσκεινται στην υπόθεση, η 27χρονη γυναίκα μετέβη την Παρασκευή στο αστυνομικό τμήμα για να καταγγείλει τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν την προηγούμενη νύκτα στο ξενοδοχείο του Παρισιού Le Bristol.

Λικ Μπεσόν - σκηνοθέτης

Η νεαρή γυναίκα δήλωσε ότι είχε προσωπική σχέση με τον 59χρονο Μπεσόν τα τελευταία δύο χρόνια, όμως πρόσθεσε ότι αισθανόταν ότι ήταν αναγκασμένη εξαιτίας της επαγγελματικής τους σχέσης, επεσήμαναν οι ίδιες πηγές.

Ο σκηνοθέτης, που βρίσκεται στο εξωτερικό, δεν έχει ανακριθεί ακόμη από την αστυνομία.

Σύμφωνα με το Europe 1, το οποίο αποκάλυψε την υπόθεση, η ενάγουσα δήλωσε ότι «αφού ήπιε ένα φλιτζάνι τσάι αισθάνθηκε άσχημα και στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις της. Όταν συνήλθε, αργά το βράδυ, επανήλθαν στη μνήμη της τα αγγίγματα και η διείσδυση».

ant1news.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.