Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκλονίζει: «Λιποθύμησα! Τότε σταμάτησα τον αθλητισμό»

Ελληνίδα πρωταθλήτρια συγκλονίζει: «Λιποθύμησα! Τότε σταμάτησα τον αθλητισμό»

Στο πικ της καριέρας της, αναγκάστηκε να σταματήσει τον αθλητισμό! Η

Μιρέλα Μανιάνι μιλώντας σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Λοιπόν αποκαλύπτει την συγκλονιστική εκείνη στιγμή που αποφάσισε να δώσει τέλος στην καριέρα της.

«Ήμουν 29 χρονών κι έτοιμη για επιδόσεις παγκόσμιες. Ο πατέρας μου τότε έπαθε έμφραγμα, ήταν στο τελευταίο στάδιο. Έμεινε ενάμιση μήνα στο νοσοκομείο. Εκεί τα είδα όλα. Είδα περιστατικό που ο γιος περίμενε τον πατέρα του έξω την ώρα του χειρουργείου, του είπαν ότι ο πατέρας του δεν θα τα καταφέρει και πέθανε κι εκείνος από καρδιά μπροστά στα μάτια, μου. Ανακοπή. Μας φώναξαν πόλλες φορές να πάμε να πάρουμε τον μπαμπά μου, γιατί «τελείωσε», μετά μας έλεγαν ότι κάτι λειτουργεί... να περιμένουμε... Τώρα του λέω να προσέχει τη διατροφή του. «Δεν σε ξανακλαίω, σε έχω κλάψει πολλές φορές», αυτό του λέω. Κάθε μέρα είχαμε και μια κατάσταση.

Είχαμε κανονίσει με το γραφείο τελετών, το νεκροταφείο... δεν ξέραμε τι θα γίνει. Η χειρότερη ώρα ήταν όταν οι γιατροί μας έβαλαν μέσα σ' ένα δωμάτιο, εμένα και τον αδελφό μου, και μας είπαν πως έκαναν ό,τι μπορούσαν. Λιποθύμησα. Τότε σταμάτησα τον αθλητισμό. Είπα: «Έτσι είναι η ζωή; Τέρμα». Ο μπαμπάς μου επανήλθε στη ζωή στο 23 Μαΐου, την ημέρα των γενεθλίων του», περιγράφει η Μιρέλα Μανιάνι και καταλήγει:

«Ξανάζησε, επανήλθε. Από τότε έχουν περάσει 10 χρόνια, ήταν 60 χρονών και τώρα του λέμε ότι είναι 10, από τότε μετράμε τη ζωή του. Έχει και νονό, ένα φίλο μου, που με είχε βοηθήσει πολύ τότε»

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.