Διαζύγιο Βαρδινογιάννη-Αλιμόνου: Ο φόβος για τα παιδιά και η οργισμένη απάντηση της Τζίνας (φωτό)

Διαζύγιο Βαρδινογιάννη-Αλιμόνου: Ο φόβος για τα παιδιά και η οργισμένη απάντηση της Τζίνας (φωτό)

Ο πόλεμος μεταξύ του Παύλου Βαρδινογιάννη και της Τζίνας Αλιμόνου για την επιμέλεια των τεσσάρων παιδιών τους συνεχίζεται αμείωτος. 

 

Μετά το δημοσίευμα του Down Tonw που κατέγραφε της αξιώσεις της Τζίνας Αλιμόνου για τη διατροφή τη δική της και των παιδιών της που φθάνει τις 700.000 ευρώ τον χρόνο  

Η δικηγόρος του Παύλου Βαρδινογιάννη, Ελένη Τζούλη, εξέφρασε στην εκπομπή Φτιάξε Καφέ να στα Πω τη θέση του επιχειρηματία: 

«Έχω εντολή να δηλώσω εκ μέρους του εντολέα μου, του κ. Παύλου Βαρδινογιάννη ότι ο δικαστικός αγώνας γίνεται με μόνο σκοπό τη διασφάλιση της σωματικής ακεραιότητας και της ψυχικής υγείας των τεσσάρων παιδιών του, καθώς έχει σοβαρούς λόγους να ανησυχεί σφόδρα».

Μέσω του δικηγόρου της, η Τζίνα Αλιμόνου απαντά:

«Είναι παντελώς ψευδή και ανυπόστατη και αυτή η κατηγορία. Με μεγάλη μου λύπη, διαπιστώνω ότι η «επιχείρηση» λάσπης και συκοφαντίας είναι το μόνο μέσο του Παύλου Βαρδινογιάννη για να αφαιρέσει τα παιδιά από τη μάνα τους, παρότι η δικαιοσύνη έχει αποφασίσει 2 φορές αντίθετα. Όλα αυτά, εντάσσονται στη διαρκή επιχείρηση εκφοβισμού που ακολουθεί απέναντί μου, μέσα και έξω από το σπίτι, για ένα μεγάλο διάστημα ήδη. Ένα έχω να σας πω. Ότι με όλους αυτούς τους τρόπους και τις μεθοδεύσεις, δείχνει την μεγαλύτερη ασέβεια και αδιαφορία προς τα παιδιά μας. Αυτά όμως, παρά την παντελή απουσία του πατέρα τους από την ανατροφή τους έχουν μια πολύ καλή φυσική και ψυχοσωματική ανάπτυξη και υγεία και διακρίνονται στο σχολείο, για την αγωγή τους και τον καλό τους χαρακτήρα. Είναι από τα πιο αγαπητά παιδιά, από τους δασκάλους και από τους συμμαθητές τους».


 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.