Απίστευτη εξομολόγηση γνωστής ελληνίδας ηθοποιού: Γιατί παραιτήθηκε από επιτυχημένο σήριαλ και πώς έχασε τον έρωτα της ζωής της (φωτό)

Απίστευτη εξομολόγηση γνωστής ελληνίδας ηθοποιού: Γιατί παραιτήθηκε από επιτυχημένο σήριαλ και πώς έχασε τον έρωτα της ζωής της (φωτό)

Μία συνέντευξη εξομολόγηση έδωσε στην εφημερίδα Espresso η

Κατερίνα Βακαλοπούλου, αποκαλύπτοντας πώς μπήκε στη Λάμψη, αλλά και γιατί παραιτήθηκε.

«Το 1989 ο ΑΝΤ1 αναζητούσε παρουσιάστριες. Πέρασα από οντισιόν, μίλησα με τον Θοδωρή Δρακάκη, του είπα πως ήμουν και ηθοποιός και ύστερα από λίγες ημέρες, με εντολή του Μίνωα Κυριακού, εγώ και η Ελίνα Ακριτίδου πήγαμε στον Νίκο Φώσκολο για τη σειρά που ετοίμαζε. Έτσι πήρα τον ρόλο».

«Κάποια στιγμή επήλθε η κούραση από τα καθημερινά εξοντωτικά ωράρια. Έπαιρνα 200.000 δραχμές μεικτά τον μήνα, τη στιγμή που οι φήμες έλεγαν πως οι αμοιβές των πρωταγωνιστών έφταναν το 1.000.000 δραχμές. Αφορμή για την παραίτησή μου ήταν μια παρατήρηση του Νίκου Φώσκολου πως δεν αποδίδω το κείμενο αυτολεξεί. Αυτό με τσάκισε κι έφυγα».

Στην ερώτηση αν «είναι αλήθεια ότι στο ΔΗΠΕΘΕ Λάρισας γνώρισε τον μεγάλο έρωτα της ζωής της», ήταν αποκαλυπτική.

«Ο καλός μου ο Γιάννης... Ήταν η πιο μεγάλη, δυνατή και μακροχρόνια σχέση μου. Όμορφος και πολύ διαβασμένος, σπουδασμένος στην Αθήνα, αλλά την πρωτεύουσα δεν την άντεχε. Όταν τον γνώρισα έγραφε ποίηση κι ας ήταν αγρότης. Τον λάτρεψα. Όμως έληξε η σχέση μας πολύ απότομα γιατί ήμουν μεγαλύτερή του, ηθοποιός, δεν είχα χωράφια κι όλα αυτά που απαιτούνται στην ελληνική περιφέρεια, ακόμα και σήμερα, για να σε αποδεχτούν ως νύφη. Η μητέρα του ήταν αντίθετη και χωρίσαμε» εξιστόρησε.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.