Η νέα σέξι φωτογράφιση της Πάμελα Άντερσον και οι συμβουλές στη νεολαία (φωτό)

Η νέα σέξι φωτογράφιση της Πάμελα Άντερσον και οι συμβουλές στη νεολαία (φωτό)

Η Πάμελα Άντερσον, έγινε μόνιμη κάτοικος Γαλλίας και στην τελευταία της φωτογράφιση αναδεικνύει τη σέξι φινέτσα της μιλώντας συμβουλευτικά για τον χρόνο που φεύγει, αλλά και τη νεολαία. Η σεξοβόμβα του Playboy δηλώνει στα 51 της χρόνια πιο νέα από ποτέ γιατί όπως λέει είναι περίεργη και τώρα έχει περισσότερες εμπειρίες και ευκαιρίες για να βελτιώσει τη ζωή της. 

«Δεν πιστεύω στo χρόνο, δεν καταλαβαίνω την εμμονή με την ηλικία κάποιου» λέει η Πάμελα στο περιοδικό «Intimately» και συνεχίζει μιλώντας για τα social media που «μουδιάζουν» το μυαλό των νέων ανθρώπων. 


«Η ζωή συνεχίζεται. Μαθαίνουμε συνεχώς, αλλάζουμε. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μένουμε νέοι, πρέπει να παραμένουμε περίεργοι. Όσο περισσότερα χρόνια έχουμε, τόσο περισσότερες ευκαιρίες όμως φοβάμαι ότι οι νέοι άνθρωποι είναι κολλημένοι σε ένα σύστημα που τους εκμεταλλεύεται. Είναι θύματα μιας προπαγάνδας που θέλει να 'μουλιάσει', να 'μουδιάσει' το μυαλό τους επίτηδες. Τους παγιδεύουν μέσα στα Ιnstagram, Snapchat και βιντεοπαιχνίδια. Έτσι δεν μπορείς να είσαι επαναστάτης - δεν μπορείς να προκαλέσεις πρόβλημα, οι νέοι είναι πολύ απασχολημένοι για να κάνουν οτιδήποτε», δηλώνει η μητέρα δύο αγοριών που πλέον κάνουν τη δική τους καριέρα στο χώρο του θεάματος.


Δείτε παρακάτω τη φωτογράφιση της: 


 
pamela4
pamela7
pamela8
pamela1
pamela3
pamela2
pamela9
pamela6

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.