Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τις δυο αποβολές που είχε (βίντεο)

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε για τις δυο αποβολές που είχε (βίντεο)

Δεν είναι η πρώτη φορά που

αναφέρεται δημοσίως στις δυο αποβολές που είχε. Ο λόγος για την Ελένη Μενεγάκη. 

Η παρουσιάστρια όπως η ίδια έχει αποκαλύψει είχε δύο αποβολές, την πρώτην πριν μείνει έγκυος στον γιο της και τη δεύτερη πριν μείνει έγκυος στο τρίτο της παιδί. Οπως είχε εξομολογηθεί, μάλιστα, την πρώτη αποβολή δεν την πήρε βαριά γιατί μετά από λίγο διάστημα έμεινε ξανά έγκυος και όλα πήγαν καλά. Την δεύτερη αποβολή την πήρε πιο βαριά γιατί ήταν προχωρημένη εγκυμοσύνη.

Στην εκπομπή της Παρασκευής, η Ελένη Μενεγάκη αναφέρθηκε ξανά στο θέμα, μετά τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Έλενας Ασημακοπούλου. Η ηθοποιός αποκάλυψε: «Είχα κάποιες ατυχίες, οι οποίες κι εμένα με έριχναν ψυχολογικά. Δεν είναι εύκολο όταν μια γυναίκα μένει έγκυος και το χάνει να επανέλθει στο «φτερό». Ήταν χρόνος και αποτυχία. Ήταν τρεις βαρβάτες αποτυχίες στις οποίες έπρεπε κάθε χρόνο εγώ να υποστώ όλη αυτή τη διαδικασία».

Η Ελένη είπε στον αέρα: «Μπορεί να μην το ξέρετε εσείς, εγώ έχω χάσει παιδί στην εγκυμοσύνη. Είχα ατυχίες δύο φορές . Σε πάει λίγο πίσω αυτό, θες τον χρόνο σου για να συνέλθεις και να πεις ότι το ξαναδοκιμάζω, γιατί βαθιά μέσα σου φοβάσαι μην το ξανά αντιμετωπίσεις και δεν ξέρεις πόσο θα σε ρίξει ξανά και πόσο καιρό θα σου πάρει».Πηγή:iefimerida.gr 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.