Η τραγουδίστρια που φωτογραφήθηκε (σχεδόν) γυμνή για να ρίξει το διαδίκτυο (φωτό)

Η τραγουδίστρια που φωτογραφήθηκε (σχεδόν) γυμνή για να ρίξει το διαδίκτυο (φωτό)

H

Nίκι Μινάζ φωτογραφήθηκε για ένα από τα πιο προκλητικά εξώφυλλα της χρονιάς ξεπερνώντας (μάλλον) την Κιμ Καρντάσιαν. 

Εχουν περάσει σχεδόν 3 χρόνια από εκείνο το εξώφυλλο της Κιμ Καρντάσιαν στο οποίο είχε φωτογραφηθεί με (αλλά και χωρίς) ένα μαύρο φόρεμα και πέρλες στο λαιμό, στηρίζοντας ένα ποτήρι σαμπάνιας στα οπίσθια της. Στις υπόλοιπες λήψεις της συγκεκριμένης φωτογράφισης οι οποίες είχαν δημοσιευτεί κανονικά, η Κιμ ήταν ολοκληρωτικά γυμνή. 

Το συγκεκριμένο εξώφυλλο του Paper είχε θεωρηθεί ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα στην ιστορία του Τύπου, αλλά φυσικά είχε καταφέρει να κάνει αυτό που έλεγε το όνομα του: «Να "ρίξει" το ίντερνετ», πράγμα που δε το λες και λίγο σε μια εποχή που ο περιοδικός τύπος αργοπεθαίνει. 

Κάπως έτσι το Paper καταφέρνει να είναι ένα από τα περιοδικά τα οποία, ενώ βρισκόμαστε στην ακμή της digital εποχής, παραμένουν αναπόσπαστο κομμάτι της ποπ κουλτούρας.

Πριν από λίγες ώρες, μοιράστηκε, μέσω των social media του, το νέο του εξώφυλλο. Για την ακρίβεια το νέο του εξώφυλλο με το οποίο σκοπεύει να κερδίσει, για άλλη μια φορά, το στοίχημα του virality δείχνοντας τη Νίκι Μινάζ φωτογραφημένη σε τρεις διαφορετικές πόζες, αλλά συνδυασμένες έτσι ώστε να φαίνεται ότι κάνει σεξ με τον εαυτό της. 

Μιλάμε γι' αυτό το εξώφυλλο.

ΜΠΟΥΜ 

 
 

Στο «Break the Internet issue» όπως έχουν ονομάσει το εν λόγω τεύχος πρωταγωνιστεί, όπως είπαμε, η τραγουδίστρια της ραπ (αλλά περισσότερο γνωστή για τις προκλητικές της εμφανίσεις, τις περούκες με τα υπερβολικά μακριά μαλλιά και τις καμπύλες της) Νίκι Μινάζ.

«Για να "ρίξεις" το ίντερνετ πρέπει να έχεις μια πολύ καλή ιδέα και μια ακόμα μεγαλύτερη σταρ και η Νίκι Μινάζ είναι, αναμφίβολα, αυτή η σταρ. Το καλύτερο είναι ότι δεν κάναμε μόνο μια Νίκι, αλλά τρεις», δήλωσε ο Drew Elliott, καλλιτεχνικός διευθυντής του περιοδικού. Όντως η Νίκι Μινάζ είναι φωτογραφημένη από την Ellen von Unwerth σε τρεις πόζες που έχουν συνδυαστεί μεταξύ τους με τέτοιο τρόπο ώστε να είναι αδύνατο να μην προσέξεις αυτό το εξώφυλλο. 

Μια τόσο δυνατή εικόνα, σε ένα τεύχος με τόσο μεγάλες προσδοκίες («να ρίξει το ίντερνετ») δεν μπορούσε παρά να έχει ένα πολύ ιντριγκαδόρικο τίτλο. «Minaj a trois» γράφει στον τίτλο του editorial ο οποίος παίζει με τη φράση «menage a trois» (που στα γαλλικά σημαίνει «τρίο») και το όνομα της Μινάζ, (αφού οι δύο λέξεις ακούγονται σχεδόν το ίδιο) και συγχαρητήρια σε όποιον σκέφτηκε το λογοπαίγνιο σε συνδυασμό με το concept της φωτογράφησης. Δε θα μπορούσε να είναι πιο εύστοχο.  

Όσο για το styling είναι επιμελημένο από την ίδια (και, ναι, οι μπότες που φοράει στην κεντρική πόζα είναι αυτές οι Yves Saint Laurent ) αναδεικνύοντας το προσωπικό της στιλ το οποίο κινείται πάντα μεταξύ του υπερβολικά σέξι φλερτάροντας πάρα πολύ έντονα με το trashy (το οποίο ποτέ δεν έπαψε να θεωρείται trend στην Αμερική).  

H ίδια, πριν από λίγες ώρες, ανέβασε και ένα teaser από το περιεχόμενο της φωτογράφησης για το editorial του τεύχους στο οποίο φαίνονται θολά διάφορα πλάνα και στιγμιότυπα από το shooting. 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.