Ελένη Τσολάκη: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της Θεσσαλονικιάς παρουσιάστριας με τον σύντροφό της (φωτό)

Ελένη Τσολάκη: Η πρώτη δημόσια εμφάνισή της Θεσσαλονικιάς παρουσιάστριας με τον σύντροφό της (φωτό)

Η Ελένη Τσολάκη εδώ και καιρό ζει όμορφες στιγμές δίπλα στο σύντροφό της, Παύλο

Πετρουλάκη. Αν και έχουν αποφασίσει να προστατεύσουν από τη δημοσιότητα την προσωπική τους ζωή, ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί κατά την διάρκεια βραδινής εξόδου και, μάλιστα, την ώρα που οι φήμες τους θέλουν έτοιμους να παντρευτούν.

Πριν από λίγες ημέρες, η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, όπου εμφανίστηκαν ευδιάθετοι και χαμογελαστοί.

Παρά τις φήμες για το επόμενο βήμα στη σχέση τους, η Ελένη, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο People, είχε τονίσει πως τα προσωπικά της δεν είναι κάτι που πρέπει να απασχολεί το κοινό: «δεν πιστεύω πως το κοινό ενδιαφέρεται για το αν είμαι σε σχέση ή όχι. Νομίζω πως είναι πολύ λίγα τα πρόσωπα για τα οποία θέλει ο κόσμος να μάθει στοιχεία της ιδιωτικής τους ζωής. Έχουν να λύσουν τόσα θέματα, που φαντάζομαι ότι δεν τους νοιάζει τι κάνω στην προσωπική μου ζωή.

Επίσης, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να μοιραστώ αυτά τα θέματα ή γιατί πρέπει να απολογηθώ αργότερα για κάτι. Έχω τους φίλους μου και την οικογένειά μου για τέτοιου είδους ζητήματα».

 http://www.peoplegreece.com/ 

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.