Πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει κάνει σεξ στο πιλοτήριο αεροπλάνου με τον πιλότο

Πασίγνωστη ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει κάνει σεξ στο πιλοτήριο αεροπλάνου με τον πιλότο

Η 47χρονη χολιγουντιανή σταρ έπαιξε το παιχνίδι “Το έχω κάνει ή δεν το έχω κάνει” και δέχτηκε να απαντήσει σε κάποιες “πικάντικες” ερωτήσεις.

 

Καλεσμένη στην Ellen De Generes ήταν η Jennifer Aniston. Η ηθοποιός μίλησε για την τελευταία της ταινία με τίτλο “Office Christmas Party”, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προσωπικά της.

Έχει κάνει σεξ στο αεροπλάνο; Στην ερώτηση αυτή η Jennifer σήκωσε το ταμπελάκι που έγραφε “Έχω Κάνει”. Η Ellen πήγε την ερώτηση ένα βήμα πιο πέρα και την ρώτησε αν έχει κάνει σεξ στο πιλοτήριο για να σηκώσει η ηθοποιός και πάλι το ίδιο ταμπελάκι. “Έχεις κάνει σεξ με τον πιλότο;”, ήταν η επόμενη ερώτηση της Αμερικανίδας παρουσιάστριας και η απάντηση ήταν ίδια! 

Η Jennifer μίλησε όμως και για τα συνεχή δημοσιεύματα των σκανδαλοθηρικών περιοδικών που μιλούν για υποτιθέμενες εγκυμοσύνες. Η ίδια είχε “ξεσπάσει” πρόσφατα μέσα από ένα κείμενο σε γνωστό site για το οποίο η Ellen την συνεχάρη.
“Κάποτε έλεγα ότι τα ταμπλόϊντ είναι σαν κόμικς, δεν πρέπει να τα λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη μας, μια σαπουνόπερα για να αποσπάσουν την προσοχή του κόσμου από τα σοβαρά θέματα. Αλλά σήμερα μπορώ να ομολογήσω ότι πρόκειται στην πραγματικότητα για μια καταδίωξη που την έχω βιώσει από πρώτο χέρι και για δεκαετίες αντικατοπτρίζει το στρεβλό τρόπο με τον οποίο υπολογίζουν την αξία μιας γυναίκας”, είχε γράψει ανάμεσα σε άλλα. 

“Σε αυτό τον βαρετό κύκλο δημοσιότητας σχετικά με την προσωπική μου ζωή και την ώρα που έγραφαν για την πιθανή εγκυμοσύνη μου στον κόσμο συνέβαιναν μαζικές εκτελέσεις, πυρκαγιές, σημαντικές αποφάσεις του Ανώτατου δικαστηρίου, οι επερχόμενες εκλογές στις ΗΠΑ και ένας μεγάλος αριθμός θεμάτων πολύ πιο αξιόλογων στα οποία οι δημοσιογράφοι μπορούσαν να αφιερώσουν το χρόνο τους”, είχε τονίσει τότε η χολιγουντιανή σταρ. Μέσα από την εκπομπή της Ellen ζήτησε όλες οι γυναίκες να στηρίξουν η μία την άλλη.

 

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.