Τι σημαίνουν ακριβώς τα τατουάζ των celebrities (φωτό)

Τι σημαίνουν ακριβώς τα τατουάζ των celebrities (φωτό)

Για πολλές από μας, τα τατουάζ αποτελούν πλέον ένα σχεδόν αυτονόητο μέσο προσωπικής έκφρασης. Το ίδιο ισχύει και για μερικά από τα πιο φημισμένα θηλυκά του πλανήτη, τα οποία έχουν "χτυπήσει" στο κορμί τους λέξεις, φράσεις και σχέδια όλο συμβολισμό.

 

Kylie Jenner

 

Από λεξικό βγαλμένο το τατουάζ που κοσμεί τον δεξιό γοφό της μικρότερης Kardashian, η οποία επέλεξε τη φωνητική ορθογραφία της λέξης "sanity" που σημαίνει "νοητική υγεία", σαν λογικό κορίτσι που είναι...

Demi Lovato

 

Η 23χρονη τραγουδίστρια πρόσφατα πρόσθεσε ένα ακόμα tattoo στη μελανί φαρέτρα της, ένα χαμογελαστό προσωπάκι, στο μικρό δάχτυλο του χεριού της. "Γιατί η ζωή είναι τόσο μικρή για να μην κάνεις tattoo στο ροζ δέρμα σου", εξήγησε στο instagram.

Kendall Jenner

 

Μία μικροσκοπική λευκή κουκίδα στο δάχτυλο, ίσως το μικρότερο και πιο περίεργο τατουάζ που έχεις δει ποτέ ήταν η επιλογή της Kendall Jenner, η οποία ήθελε να κάνει κάτι πολύ διακριτικό που να μην φαίνεται όταν ανεβαίνει στο catwalk. Και η αποκωδικοποίηση αυτού: "Τα μικρά πράγματα έχουν σημασία".

Selena Gomez

 

"Αγάπα πρώτα τον εαυτό σου" στα αραβικά, από τη Selena.

Rihanna

 

Η RiRi δεν πρωτοτύπησε ιδιαίτερα σ' ό,τι αφορά το τατού που επέλεξε για τον αστράγαλό της. 1988, το έτος της γέννησής της.

Angelina Jolie

 

Η γυναίκα που πρώτη απ' όλες άφησε τη βελόνα να τρίξει πάνω της, το φαινόμενο "πολλαπλά τατουάζ" στη θηλυκή του εκδοχή "χτύπησε"το πρώτο της σχέδιο στα 18 κι έκτοτε έχει επαναλάβει τουλάχιστον 6 φορές.Το αριστερό της χέρι καταγράφει τις γεωγραφικές συντεταγμένες των περιοχών που γεννήθηκαν τα παιδιά της, συν εκείνες του Brad Pitt.  

Miley Cyrus

 

H Miley στην εφηβεία έχασε μία πολύ αγαπημένη της φίλη από καρκίνο στον πνεύμονα. Το "Just Breathe", κάτω από το στήθος της της υπενθυμίζει να μην παίρνει τίποτα ως δεδομένο στη ζωή της.

Emma Stone

 

H ιστορία έχει ως εξής: Το "Blackbird" είναι το αγαπημένο τραγούδι τόσο της ίδιας όσο και της μητέρας της ηθοποιού. Όταν η τελευταία νίκησε τη μάχη με τον καρκίνο, η Emma της πρότεινα να κάνουν ένα κοινό τατουάζ. Έστειλε λοιπόν γράμμα στον Paul MacCartney, ο οποίος έχει γράψει το κομμάτι, ζητώντας του να σχεδιάσει για εκείνες τα πόδια ενός κοτσυφιού, τα οποία πλέον είναι ζωγραφισμένα στον καρπό της.

Vanessa Hudgens

 

Αφιερωμένο στην πεταλούδα που προσγειώθηκε στην κοιλιά της μητέρας της μία βδομάδα πριν τη γεννήσει είναι το τατουάζ που έχει στο λαιμό η Hudgens.

Lady Gaga

 

Μ'ένα απόσπασμα στα γερμανικά από το βιβλίο "Επιστολές σ' ένα νεαρό ποιητή επέλεξε" του Rainer Maria Rilke το οποίο μιλάει για τη μοναξιά του καλλιτέχνη επέλεξε η Gaga να τιμήσει μία θεία της που πέθανε προτού αυτή γεννηθεί, αλλά για κάποιο λόγο την αισθάνεται πολύ κοντά της.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.