Καμπάνια υπέρ Ελλάδας με διάσημους σταρ του Χόλιγουντ (BINTEO)

«Αν όχι τώρα, τότε πότε;» ρωτά το Greekreporter και συνεχίζει την καμπάνια που ξεκίνησε υπέρ της Ελλάδας με πρωταγωνιστές τους διασημότερους σταρ του Χόλιγουντ.

 

Το #SeeYouInGreece είναι μια εκστρατεία για να υπενθυμίσει στον κόσμο ότι η Ελλάδα είναι κάτι περισσότερο από ένα μεγάλο πρόβλημα χρέους.

«Ο καλύτερος τρόπος να βοηθήσουμε την Ελλάδα και να κάνουμε ονειρεμένες διακοπές με προσφορές είναι να επισκεφθούμε τη χώρα τώρα. Ο ήλιος ακόμα λάμπει, ο πολιτισμός είναι ισχυρότερος παρά ποτέ και οι τιμές είναι εξαιρετικά χαμηλές, πιο πολύ από όλα τα χρόνια. Αν όχι τώρα, πότε; Διαδώστε το μήνυμα της καμπάνιας του Greek Reporter και στείλτε αγάπη και τουρίστες στην Ελλάδα». αναφέρει το ομογενειακό website στο youtube.

Σταρ όπως η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ, ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ, ο Τζεράρντ Μπάτλερ, π γουίλ Σμιθ, η Τζόντι Φόστερ, η Λούσι Λόουλες και ο Στήβεν Σπίλμπεργκ μιλάνε για τη χώρα μας, τις ομορφιές της και την αξία που έχει και δεν θα χαθεί ποτέ και δηλώνουν «σοκαρισμένοι» για τις φρικαλεότητες τις οποίες πρέπει να υποστούν οι Έλληνες.

Ανάμεσα στις δηλώσεις των σταρ προβάλλονται κάρτες με μηνύματα όπως «Ενώ η Ελλάδα περνάει μία πολύ κακή οικονομική στιγμή, ο πολιτισμός και οι ομορφιές παραμένουν» και «Η Ελλάδα έχασε το 25% του ΑΕΠ τα 5 χρόνια που πέρασαν, αλλά η χώρα παραμένει ανάμεσα σε εκείνες με τη μεγαλύτερη ασφάλεια σε όλο τον κόσμο».

Δείτε το βίντεο:

nooz.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.