Για την προσωπική της ζωή μίλησε η Ελένη Βιτάλη

Σε αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή προέβη σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Βιτάλη και για τον έρωτα που την συνεπαίρνει.

 

Όπως η ίδια δήλωσε στο philenews, μετά τον θάνατο του συζύγου της, Βαγγέλη Ξυδή, πριν από οκτώ χρόνια, με τον οποίο απέκτησε και έναν γιο, είχε την τύχη να γνωρίσει στη ζωή της ξανά τον έρωτα.

Αφού αναφέρεται με πολύ τρυφερά λόγια για τον πατέρα του παιδιού της μιλάει και για την ευλογία που νιώθει επειδή γνώρισε ξανά έναν άνθρωπο που της προσφέρει αγάπη και συντροφικότητα: «Ο Βαγγέλης ήταν ο μέντοράς μου, ο δάσκαλός μου, ο φίλος μου, ο πατέρας του παιδιού μου... Σαν αδέλφια ήμασταν. Σχέση αίματος, που λένε...». 

Ενάμιση χρόνο μετά τον χαμό του, η Ελένη Βιτάλη, απέκτησε ξανά νόημα στη ζωή της, όπως η ίδια λέει, με έναν καινούργιο έρωτα. «Και να που ήρθε! Ήταν ευσεβής πόθος αυτός, ξέρεις. Να μου δώσει ένα σύντροφο για τα γεράματα. Να με πονάει, να τον πονάω... Ο Τέλης είναι πολύ στωικός. Ατόφιος άνθρωπος. Λίγο σαν τον Άντονι Κουίν, που έλεγε «αυτά που δεν μπορώ να σου πω, θα στα χορέψω». Σαγρέ άνθρωπος. Με γειώνει. Τον αγαπώ γι' αυτό που είναι και μ' αγαπάει γι' αυτό που είμαι. Είμαι ευλογημένη». 
 

 iefimerida.gr