''Είναι ζωντανή''! Ανατροπή στην υπόθεση Μαντλίν

''Είναι ζωντανή''! Ανατροπή στην υπόθεση Μαντλίν

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με την υπόθεση εξαφάνισης της τρίχρονης Μαντλίν ΜακΚάν, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν από το θέρετρο Πράια ντα Λουζ στην Πορτογαλία το 2007.


Η μαρτυρία μιας γυναίκας από την Πορτογαλία δίνει νέα διάσταση στο θρίλερ με την υπόθεση της απαγωγής και εξαφάνισης της Μαντλίν ΜακΚαν. Η γυναίκα υποστηρίζει ότι το κορίτσι είναι ζωντανό και ζει με μια γερμανική οικογένεια στην πόλη Αλγκάβρε που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 65 χλμ. από την περιοχή στην οποία εθεάθη τελευταία φορά. Η γυναίκα αυτή υποστηρίζει ότι είδε έξω από σούπερ μάρκετ μια έφηβη, η οποία είχε το ίδιο σημάδι με αυτό που είχε στο μάτι της η Μαντλίν.

"Τα μάτια της δεν ήταν ακριβώς μπλε, έφερναν περισσότερο στο πράσινο. Το σημάδι στο δεξί μάτι ήταν εμφανές. Είμαι σίγουρη για ό,τι είδα" είπε η γυναίκα. Μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή που ασχολείται με ανεξιχνίαστες υποθέσεις η γυναίκα υποστήριξε ότι είδε το κορίτσι, το οποίο υποστηρίζει ότι είναι η Μαντλίν, πριν από 3-4 χρόνια. Συνεργάτης της εκπομπής υποστήριξε ότι η γυναίκα ήταν αξιόπιστη. "Η εκτίμησή της ήταν ότι η Μαντλίν ανατράφηκε χωρίς κανείς να γνωρίζει την πραγματική της ταυτότητα και τώρα η πορτογαλική αστυνομία εξετάζει τον ισχυρισμό της" είπε σύμφωνα με την Daily Mail. "Μπορεί να φαντάζει ακραία εκδοχή, αλλά όλα είναι πιθανά και δεν μπορεί τίποτα να αποκλειστεί" πρόσθεσε. Η Μαντλίν έπασχε από κολόβωμα ίριδας, μια κατάσταση που εμφανίζεται με συχνότητα 1 στις 10.000 γεννήσεις.

dikaiologitika