Είναι η Julia Roberts το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του George Clooney;

Είναι η Julia Roberts το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του George Clooney;

Τους τελευταίους μήνες φήμες θέλουν τον George Clooney και την Amal Alamuddin να βρίσκονται ένα βήμα πριν το διαζύγιο. 

 

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν στα ξένα Μέσα, αιτία για όλη αυτήν την κατάσταση στάθηκε το πολιτικό έργο της Amal, το οποίο φαίνεται να έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους, καθώς η πετυχημένη δικηγόρος ήταν απασχολημένη με την υπόθεση εναντίον του ISIS.

Ο γοητευτικός ηθοποιός, όπως έχει γραφτεί, έπειτα από έναν πολύ έντονο καβγά με τη σύζυγό του έχει πάρει τα παιδιά τους σε ένα ασφαλές σπίτι στο Μαλιμπού, καθώς δυσκολεύεται πολύ με την κατάσταση που θέτει, σύμφωνα με τον ίδιο, σε κίνδυνο τη ζωή των παιδιών τους.

Τις τελευταίες ημέρες ωστόσο κυκλοφορούν έντονα και κάποιες που θέλουν την Julia Roberts να είναι το τρίτο πρόσωπο στον γάμο του διάσημου ηθοποιού. Ο 58χρονος Clooney κρατά αποστάσεις από τη δημοσιότητα και δεν έχει διαψεύσει δημοσιεύματα που τον θέλουν ζευγάρι με την Julia Roberts, με την οποία διατηρούν μακροχρόνια φιλία.

Να θυμίσουμε πως ο Clooney και η Amal Alamuddin παντρεύτηκαν στις 27 Σεπτεμβρίου 2014 στη Βενετία. Τρία χρόνια αργότερα το λαμπερό ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμά του, τον Alexander και την Ela.