Μία Playmate υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές της Βαυαρίας

Μία Playmate υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές της Βαυαρίας

Η εκρηκτική Ραμόνα Μπέρνχαρντ ρίχνεται στον στίβο της πολιτικής
Τα νερά της πολιτικής στη Γερμανία έρχεται να ταράξει η πρώην Playmate, Ραμόνα Μπέρνχαρντ, ανακοινώνοντας την απόφασή της να ασχοληθεί με τα κοινά.

Η ξανθιά καλλονή με τα γαλανά μάτια ξάφνιασε ευχάριστα το εκλογικό σώμα της Βαυαρίας καθώς, όπως δήλωσε, θα είναι υποψήφια στις εκλογές του 2020 στην περιοχή Κράισταγκ του γερμανικού κρατιδίου.

Σε ηλικία 31 ετών, η καλλίπυγη Γερμανίδα, νοσοκόμα στο επάγγελμα, κατεβαίνει ως υποψήφια στις περιφερειακές εκλογές της 15ης Μαρτίου του 2020 στη γενέτειρά της. «Κατεβαίνω με το ψηφοδέλτιο των Ελεύθερων Πολιτών. Το όνομά μου είναι στην ενδέκατη θέση», λέει χαρακτηριστικά στη γερμανική εφημερίδα «Bild».

Στην εκλογική της εκστρατεία, η Ραμόνα επικεντρώνεται σε θέματα υγειονομικής περίθαλψης, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η γερμανική εφημερίδα «Bild».«Ως νοσοκόμα είμαι πρωτίστως αφοσιωμένη στον τομέα της υγείας και την ευημερία των ανθρώπων», λέει η Γερμανίδα πρώην Playmate.

«Για παράδειγμα, αγωνίζομαι για να μην βάλουν "λουκέτο" τα νοσοκομεία της περιοχής. Οι νοσοκόμες είναι επίσης πάντα στην καρδιά μου. Πρέπει να τους δείξουμε μεγαλύτερη εκτίμηση», προσθέτει.

Ύστερα από την εμπειρία της στην πασαρέλα, η Ραμόνα ξέρει καλά πώς θα παρουσιάσει τον εαυτό της.

Έχοντας γίνει εξώφυλλο στο περιοδικό «Playboy» πάνω από 20 φορές, όπως και σε άλλα περιοδικά ποικίλης ύλης από τις ΗΠΑ έως την Αυστραλία, η Ραμόνα ξέρει ότι έχει πολλές πιθανότητες να εκλεγεί.«Νομίζω ότι η εμπειρία μου αυτή μπορεί να με βοηθήσει».

Το μόνο μειονέκτημα που αφορά τον ανδρικό πληθυσμό είναι ότι δεν θα κάνει άλλες γυμνές εμφανίσεις: «Θα είναι οριστικό το τέλος των γυμνών εμφανίσεων...«Προτιμώ τώρα να ασχοληθώ σοβαρά με την πολιτική και να βοηθήσω τους ανθρώπους στην πατρίδα μου», επισημαίνει.Πέρυσι, η Ραμόνα ήθελε να ανυψώσει το ηθικό των Γερμανών στρατιωτών που τις άγιες ημέρες των Χριστουγέννων είναι μακριά από την οικογένειά τους.

Για να κάνουν πιο ευχάριστη την εορταστική περίοδο, η Ραμόνα και η επιστήθια φίλη της, Λίζα, ντύθηκαν πιο ελαφρά ποζάροντας στο φακό με λάγνο βλέμμα. Τα αποκαλυπτικά ρούχα που επέλεξαν αναδείκνυαν την καλλίγραμμη σιλουέτα τους.