Ενας παππούς-Influencer έχει ''τρελάνει'' το διαδίκτυο  (ΦΩΤΟ)

Ενας παππούς-Influencer έχει ''τρελάνει'' το διαδίκτυο (ΦΩΤΟ)

 

Influencers υπάρχουν πολλοί. Και συνήθως είναι νέοι άνθρωποι που θέλουν να γίνουν διάσημοι ποστάροντας φωτογραφίες

από μέρη εξωτικά που οι περισσότεροι θα ζηλεύαμε. Όμως αυτός ο παππούς έρχεται να ανατρέψει όλα όσα ξέραμε, με τις διασκεδαστικές πόζες του σε ηλικία 84 ετών.

Οι αστέρες της μόδας και οι influencers του Instagram έχουν γίνει πλέον πολύ προβλέψιμοι: Τα κομψά, μαυρισμένα κορμιά, η επίδειξη του πλούτου τους, οι ίδιες ακριβώς πόζες στις ίδιες εξωτικές τοποθεσίες. Τις influencer που κάνουν ότι μπορούν για λίγη παραπάνω επισκεψιμότητα. Μερικές φορές, όμως, χρειαζόμαστε μια υπενθύμιση ότι πρόκειται για ένα οπτικό μέσο και θα μπορούσε να προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη διασκέδαση.
Αυτό μάλλον σκέφτηκε ο εγγονός του Τετσούα, ενός συνταξιούχου καθηγητή χημείας, που έχει προκαλέσει αίσθηση στο Instagram αλλά και στον κόσμο της μόδας. Ο 84χρονος Τετσούα πρόσφατα δέχθηκε μια επίσκεψη από τον εγγονό του Ναόγια Κούντο στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στην περιφέρεια Ακίτα, για να κάνει διακοπές για μία εβδομάδα. Οι δυο τους πέρασαν αρκετό ποιοτικό χρόνο μαζί βγάζοντας φωτογραφίες και δοκιμάζοντας κάποια διασκεδαστικά αλλά και μοντέρνα ρούχα.

Τα αποτελέσματα από την φωτογράφηση αυτή ήταν τόσο καλά, που ο Ναόγια Κούντο αποφάσισε να τα μοιραστεί με τον κόσμο. Και οι φωτογραφίες του παππού του έγιναν αμέσως viral ενώ ο λογαριασμός του στο Instagram έχει ήδη πάνω από 88.000 οπαδούς. Και κάπως έτσι ο Τετσούα έγινε influencer σε ηλικία 84 ετών.
Πώς προέκυψε η φωτογράφηση

Ο Κούντο, δήλωσε στο Bored Panda πως είχε καιρό να επισκεφθεί την γενέτειρά του και ήθελε να τους δει. Με τον ίδιο να είναι εντός της βιομηχανίας της μόδας, σκέφτηκε πως θα ήταν αστείο να ντύσει τον παππού του με κάποια από τα δικά του ρούχα. «Ενθουσιάστηκε πολύ με αυτή την ιδέα» είπε. «Μάλιστα, πρότεινε και τα μέρη που θα γίνονταν οι φωτογραφήσεις».

Όσο για την έμπνευση από τα ρούχα, ήρθε από αυτά που φορά στην καθημερινότητά του ο Κούντο. «Φόρεσε τα ίδια ρούχα με αυτά που είχα βάλει εγώ στο παρελθόν» είπε. «Τα κουβάλησα μαζί μου στην πατρίδα». Κι όπως μπορεί να δει κανείς, είναι πραγματικά μια μεταμόρφωση για κάποιον που ο Κούντο περιγράφει ως έναν «φυσιολογικό παππού». Πλέον όμως αυτός ο παππούς έχει μετατραπεί σε έναν κομψό άνδρα με στυλ, έναν διαφορετικό influencer.

Κι ο Τετσούα μπορεί να γνωρίζει την φήμη του, αλλά δεν χρησιμοποιεί τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Τον λογαριασμό του τον χειρίζεται ο εγγονός του που ελπίζει κάποια μέρα να καταφέρει να φτιάξει ένα άλμπουμ με φωτογραφίες του για να του το κάνει δώρο.
Πηγή: iefimerida.gr

Φωτογραφίες: Instagram/ slvr.tty
 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.