Πόσο κάνει ένα σπίτι δίπλα στης Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, στο Ουίνδσορ

Πόσο κάνει ένα σπίτι δίπλα στης Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι, στο Ουίνδσορ

Να έχουν γείτονες την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι, φαίνεται ότι επιθυμούν όλοι στη Βρετανία, καθώς αυξήθηκε η ζήτηση για σπίτια στο Ουίνδσορ!

 

 

Συγκεκικρειμένα, οι αναζητήσεις σπιτιών στην πόλη της κομητείας Μπερσκάιρ αυξήθηκαν κατά 35% μετά τη γέννηση του γιου του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ, Αρτσι Χάρισον Μαουντμπάτεν Γουίνδσορ, σύμφωνα με την ιστοσελίδα για ενοικιάσεις και πωλήσεις ακινήτων Rightmove.

Ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσσεξ έχουν ανακαινίσει την έπαυλη Φρόγκμορ στο Ουίνδσορ για να γίνει η οικογενειακή τους κατοικία και με βάση το αυξημένο ενδιαφέρον για ακίνητα σε κοντινή ακτίνα, φαίνεται ότι οι άνθρωποι επιθυμούν να έχουν τη Μέγκαν Μαρκλ, τον πρίγκιπα Χάρι και το μωρό Άρτσι γείτονες.Και το Ουίνδσορ βρίσκεται στο προσκήνιο, καθώς ο Πρίγκιπας Χάρι μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου έξω τους στάβλους της Βασίλισσας Ελισάβετ, στο Κάστρο Ουίνδσορ.

Το κόστος για ένα σπίτι στο Ουίνδσορ
Ένα σπίτι στο Ουίνδσορ, όπου κατοικούν ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ και το μωρό τους, κοστίζει κατά μέσο όρο 567.000 αγγλικές λίρες. Οι τιμές κατοικιών στην πόλη μειώθηκαν φέτος κατά 1,4%, αλλά καθώς το ενδιαφέρον αναζωογονήθηκε, αυτό θα μπορούσε να αναστραφεί, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

«Ο κόσμος στη Βρετανία λατρεύει τη βασιλική οικογένεια και είδαμε πόσα άτομα βγήκαν στους δρόμους για τον γάμο του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Έτσι, το να μπορέσετε να αγοράσετε ένα ακίνητο που θα σας κάνει γείτονες με τον Δούκα καιτη Δούκισσα είναι κάτι το ιδιαίτερο», δήλωσε ο Miles Shipside του Rightmove στην εφημερίδα Standard.

Υπάρχουν αρκετά σπίτια προς πώληση σε απόσταση αναπνοής από την έπαυλη Φρόγκμορ των αρχών του 19ου αιώνα και το κτήμα 35 στρεμμάτων, το οποίο Μέγκαν και Χάρι έχει επιλέξει για κατοικία αντί διαμερίσματος στο Παλάτι του Κένσινγκτον.