Ένας φοιτητής πέθανε αφού ήπιε 20 σφηνάκια βότκας σε 60 δευτερόλεπτα!

Ενας φοιτητής πέθανε, έξι λιποθύμησαν και τρεις από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο μετά τη συμμετοχή τους σε έναν παράδοξο διαγωνισμό στην πόλη Bauru της Βραζιλίας. 

 

Ο φοιτητής πέθανε στην προσπάθειά του να πιει 25 σφηνάκια βότκας σε λιγότερο από 60 δευτερόλεπτα. Ο 23χρονος Humberto Moura Fonseca έλαβε μέρος σε έναν διαγωνισμό γρήγορης κατανάλωσης αλκoόλ στο πανεπιστήμιο Mesquita της Βραζιλίας όπου φοιτούσε. Μόλις ο νεαρός κατανάλωσε τα 20 σφηνάκια κατέρρευσε και πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Άλλοι έξι λιποθύμησανα και τρεις από αυτούς νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.

«Ολοι περνούσαμε καλά στο πάρτι μέχρι που κάποιος είχε την τρελή ιδέα του διαγωνισμού. Ηξερα ότι είχα πιει πάρα πολύ και όταν κατάλαβα ότι δεν άντεχα να πιω άλλο σταμάτησα. Ο Humberto και οι άλλοι όμως συνέχισαν να πίνουν μέχρι τελικής πτώσης», λέει ο 23χρονος Rodrigo Pancetti και συνεχίζει: 

«Ο φίλος μου σε ανάρτησή του στο Facebook είχε γράψει: ''Καλύτερα να πεθάνεις από βότκα παρά από βαρεμάρα''. Δεν πίστευα πως αυτό θα συνέβαινε στα αλήθεια».

πηγή: mirror