24χρονη ζούσε επί ένα μήνα με μία βδέλλα μέσα στη μύτη της! (ΦΩΤΟ)

Η 24χρονη υπέφερε επί εβδομάδες από ρινορραγίες... Οταν τελικά αποφάσισε να πάει στο νοσοκομείο, έμαθε πως μία βδέλλα ζούσε στη μύτη της για περισσότερο από ένα μήνα!Μέχρι εκείνη τη μέρα, η Βρετανή Daniela Liverani ήταν πεπεισμένη πως οι επίμονες ρινορραγίες σχετίζονταν με ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού που έκανε στο Βιετνάμ. «Όταν επέστρεψα από το ταξίδι μου άρχισα να έχω ρινορραγίες, αλλά είχα πέσει από ένα μηχανάκι κι έτσι σκέφτηκα ότι θα έχει σπάσει κάποιο αιμοφόρο αγγείο» είπε η ίδια.

Ωστόσο, μερικές μέρες μετά την επιστροφή της στο σπίτι της στο Εδιμβούργο, βρήκε μέσα στο ρουθούνι της πηγμένο αίμα. Όταν αντιλήφθηκε ότι μάλλον ένα... ζώο ζει στη μύτη της, η 24χρονη μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, ενώ οι γιατροί χρειάστηκαν περίπου μισή ώρα για να αφαιρέσουν από τη μύτη της μία βδέλλα σχεδόν 7,5 εκατοστών!

Η ίδια, μετά την εγχείρηση, είπε πως η βδέλλα ήταν «όσο ο δείκτης μου με το λίπος του αντίχειρά μου».Η 24χρονη συνειδητοποίησε πως ένα ζώο ζει στη μύτη της τη στιγμή που έκανε μπάνιο. «Όταν ήμουν στο ντους, ένιωσα κάτι στο κάτω χείλος μου και μπορούσα να αισθανθώ πως κάτι έχει κολλήσει στο κάτω μέρος της μύτης μου. Πήδηξα έξω από το ντους για να δω προσεκτικά στον καθρέφτη τι πραγματικά συμβαίνει. Και τότε συνειδητοποίησα ότι ήταν ένα ζώο».

Το προσωπικό του νοσοκομείου εξέτασε την 24χρονη με ένα φακό, πριν προσπαθήσουν να αφαιρέσουν τη βδέλλα με λαβίδα. Οι γιατροί τονίζουν ότι το απίστευτο περιστατικό μπορεί να συνέβη σε περίπτωση που η κοπέλα κολύμπησε στο Βιετνάμ, ενώ δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πέρασε από το στόμα στη ρινική κοιλότητα όταν έπινε νερό.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.