Γεννηματά από ΔΕΘ: Για λίγους η ανάπτυξη Μητσοτάκη

Γεννηματά από ΔΕΘ: Για λίγους η ανάπτυξη Μητσοτάκη

Προσερχόμενη στο Εκθεσιακό Κέντρο η κα Γεννηματά ανέφερε σε δηλώσεις της πως "κάθε χρόνο η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης δίνει το στίγμα της δημιουργικής Ελλάδας, της Ελλάδας που παράγει και καινοτομεί, της εξωστρεφούς Ελλάδας".

Στη συνέχεια, η Φώφη Γεννηματά εξαπέλυσε πυρά κατά του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, με αφορμή τα όσα είπε στο περιθώριο της παρουσίας του στη φετινή ΔΕΘ, λέγοντας πως "δυστυχώς η δική του ανάπτυξη είναι μόνο για λίγους".

Όπως πρόσθεσε η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, αυτό φάνηκε από την αρνητική του στάση για τις κλαδικές συμβάσεις των εργαζομένων και την άρνησή του να διαπραγματευτεί τη μείωση του στόχου για τα πρωτογενή πλεονάσματα.

"Μια μείωση που είναι απαραίτητη για την ανάπτυξη και την κοινωνική συνοχή", τόνισε και κατηγόρησε τον πρωθυπουργό πως θεωρεί ότι η Ελλάδα να επαιτεί και όχι να διεκδικεί αυτό που είναι σωστό για να διαμορφώσει το μέλλον που της αξίζει.

dikaiologitika.gr

 

Αυτή την ώρα η Φώφη Γεννηματά έχει συνάντηση με τη διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να επισκεφθεί τα περίπτερα της Έκθεσης.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.