Σπίρτζης σε Λυμπερόπουλο: ''Κάντε τα ταξί σας προεκλογικά κέντρα του Τσίπρα και της Νοτοπούλου''

Σπίρτζης σε Λυμπερόπουλο: ''Κάντε τα ταξί σας προεκλογικά κέντρα του Τσίπρα και της Νοτοπούλου''

Στήριξη στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα,  αλλά και την υποψήφια δήμαρχο Θεσσαλονίκης,  Κατερίνα  Νοτοπούλου,  εξέφρασε ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας τους Θύμιος Λυμπερόπουλος.

Δική του πρόταση τα περί "ταξί-εκλογικών κέντρων του ΣΥΡΙΖΑ" παραδέχεται μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ, Θύμιος Λυμπερόπουλος.  Αίσθηση προκάλεσε η ομιλία του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χ. Σπίρτζη σε εκδήλωση των αυτοκινητιστών ταξί στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της οποίας τους προέτρεψε να κάνουν τα ταξί τους εκλογικά κέντρα του Α. Τσίπρα και της Κ. Νοτοπούλου.

"Σε αυτή τη μάχη των ευρωεκλογών που έχουμε μπροστά μας πρέπει να αποφασίσετε με ποιους θα πάτε" τόνισε ο Χρήστος Σπίρτζης : "Με τον Αλέξη Τσίπρα και τις αξίες του Ευρωπαϊκού Πολιτισμού ή με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον ακραίο νεοφιλελευθερισμό, που θέλει να ιδιωτικοποιήσει μέχρι και τα νοσοκομεία, αλλά και το ΚΙΝΑΛ που παρουσιάζεται ως διάδοχος του μεγάλου Ανδρέα Παπανδρέου που λάτρεψα και σήμερα θα ντρεπόταν με αυτούς που παριστάνουν τους συνεχιστές του" ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σπίρτζης. Επιβεβαίωσε τα λεγόμενα του υπουργού ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας αυτοκινητιστών ταξί Ευθύμιος Λυμπερόπουλος, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη. Ράδιο Θεσσαλονίκη.