Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φ.Κουβέλης στο Seleo: «Η προκλητικότητα του Ερντογάν θα συνεχιστεί»

Ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Φ.Κουβέλης στο Seleo: «Η προκλητικότητα του Ερντογάν θα συνεχιστεί»

 

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας Φώτης Κουβέλης μιλάει στο Seleo για την προκλητικότητα της Τουρκίας και για αυτό που αποσκοπεί ο Ερντογάν με τις κινήσεις του. 

 

Θα συνεχιστεί η προκλητικότητα από τον Ερντογάν, εκτιμά ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Φώτης Κουβέλης. «Νομίζω ότι όλα αυτά που συνιστούν την εξαιρετικά προβληματική κατάσταση της Τουρκίας θα συνεχιστούν. Συγκεκριμένα, (θα συνεχιστούν) οι συμπεριφορές του Ερνοτγάν, σε επίπεδο των ρητορικών επιθέσεων, γιατί ο Ερντογάν αντιμετωπίζει πολλά και σημαντικά προβλήματα τόσο στο εσωτερικό της χώρας του, όσο και στο επίπεδο της εξωτερικής πολιτικής» δηλώνει στο Seleo ο κ. Κουβέλης.

Ο Φώτης Κουβέλης, εκτιμά πως ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, επιλέγει αυτή την ρητορική της έντασης, πιστεύοντας πως θα τον ωφελήσει στην διαπραγμάτευση για την περιοχή της Κυπριακής ΑΟΖ. Όπως επισημάνει ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, «αφελώς» το πιστεύει αυτό ο πρόεδρος της Τουρκίας. 

«Νομίζω ότι η ρητορική της έντασης που επιλέγει, δεν είναι τίποτα άλλο, παρά η προσπάθεια  του να διαμορφώσει, όπως αφελώς πιστεύει, πεδίο για διαπραγμάτευση, ιδιαίτερα για την ευρύτερη περιοχή της Κυπριακής ΑΟΖ» είπε χαρακτηριστικά στο Seleo, o Φώτης Κουβέλης.

 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.