Μπροστά ο ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ

Προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ (21,2%) κατά 3,7% έναντι της Ν.Δ. (17,5%) καταγράφει η δημοσκόπηση της E-VOICE που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής.Ακολουθούν η Χρυσή Αυγή με 5,3%, το Ποτάμι με 4,6%, το ΚΚΕ με 4,4%, το ΠΑΣΟΚ 3,9, οι ΑΝ.ΕΛ με 2%, ο ΛΑ.Ο.Σ. με 1,1% και η ΔΗΜΑΡ με 0,8%. Σύμφωνα με την δημοσκόπηση το ποσοστό των αναποφάσιστων αγγίζει το 17% (16,7%).

Στο ερώτημα αν πιστεύουν πως η χώρα πρέπει ή δεν πρέπει να οδηγηθεί σε εκλογές οι απόψεις είναι μοιρασμένες. Το 46,2% απαντά «Δεν πρέπει» και το 45% ότι «Πρέπει».

Πάντως το 44% εκτιμά ότι η χώρα θα οδηγηθεί στις κάλπες με αφορμή τη διαδικασία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας ενώ διαφορετική γνώμη εκφράζει το 35,9%.

Μεταξύ του Αντώνη Σαμαρά και του Αλέξη Τσίπρα το 35,7% δηλώνει ότι εμπιστεύεται περισσότερο τον νυν πρωθυπουργό για τη θέση αυτή και το 31,9% τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. «Κανέναν» απαντά το 31%.

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία και δείτε αναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης που δημοσιεύει η εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

 

real.gr

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.