Σαμαράς από Χαλκιδική: «Ελευθερία σημαίνει να είσαι όρθιος και ισχυρός»

"Ελευθερία σημαίνει να είσαι όρθιος και ισχυρός" τόνισε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, μιλώντας στη διάρκεια

εκδήλωσης για την επέτειο συμπλήρωσης 40 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, αναφορικά με τις επιλογές της κυβερνητικής πολιτικής για την έξοδο της χώρας από την κρίση.
Όπως επεσήμανε, η χώρα εξέρχεται της ύφεσης στο τρίτο τρίμηνο του έτους, τερματίζοντας μια πορεία έξι χρόνων ύφεσης, δηλώνοντας ότι γίνεται πραγματικότητα η υπόσχεση της κυβέρνησης για τερματισμό της οικονομικής κρίσης.
"Λεφτά υπάρχουν, εμείς δεν είπαμε ποτέ", πρόσθεσε.
"Εμείς οι νεοδημοκράτες είμαστε υπερήφανοι για αυτό που κάναμε πριν 40 χρόνια και εξακολουθούμε να είμαστε περήφανοι", τόνισε σε κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου «Άθως Παλάς», στην Καλιθέα της Χαλκιδικής στη διάρκεια εκδήλωσης η οποία πραγματοποιείται συμβολικά στον ίδιο χώρο όπου τον Απρίλιο του 1977, ο ιδρυτής της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Καραμανλής είχε οργανώσει το προσυνέδριο του κόμματος και τον Μάιο του 1979 έγινε το πρώτο συνέδριο.
Στην εκδήλωση, παρευρίσκονται ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, υπουργοί, βουλευτές και ιστορικά στελέχη του κόμματος. Χαιρετισμό αναμένεται να απευθύνουν οι Πέτρος Μολυβιάτης, Ιωάννης Βαρβιτσιώτης, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Βασίλης Μιχαλολιάκος και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ. Ανδρέας Παπαμιμίκος."
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.