Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Ενας χειρούργος από το Μαρούσι ζητά την επανεκλογή του Γιάννη Μπουτάρη

Υποστηριχτές και θαυμαστές έχει σε πολλές περιοχές της Επικράτειας ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης. Μάλιστα αρθρογραφούν υπέρ του ζητώντας από τον λαό της Θεσσαλονίκης να του δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Τελευταία περίπτωση το σημερινό άρθρο του κ. Δημήτρη Γεωργαντά, χειρούργου από το Μαρούσι, στην "Καθημερινή" με το οποίο αναφερόμενος στο ντοκιμαντέρ του Αθυρίδη «Ενα βήμα μπροστά» για τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, εγκωμιάζει τον Γ. Μπουτάρη.

"Είναι θαυμαστό πως ένας άνθρωπος, όπως ο τωρινός δήμαρχος, άξιος επαγγελματίας - βιομήχανος , με καλή μόρφωση και δραστήριος σε κοινωνικές - περιβαλλοντικές οργανώσεις, όπως ο Αρκτούρος, μη προσβλέποντας προφανώς στο δημοτικό μπεζαχτά, όπως οι προκάτοχοι του, θέλει να προσφέρει στην πόλη του." αναφέρει ο κ. Γεωργαντάς.

"Είναι γνωστή η σφοδρή επίθεση που δέχτηκε ο δήμαρχος προεκλογικά, από τον τοπικό επίσκοπο και το δίδυμο του πρώην δημάρχου (που τώρα είναι φυλακισμένος) και του πρώην περιφερειάρχη (που τώρα έχει εκπέσει του αξιώματος). Και οι δυο τους εστηρίζοντο ενθέρμως από τη Ν.Δ. αν και από καιρό ήσαν κοινό μυστικό οι μη νόμιμες πολιτικές και οικονομικές δραστηριότητές τους στον νομό και τον δήμο.

Μακάρι να κρίνουν οι Θεσσαλονικείς ότι αξίζει να ψηφιστεί και για δεύτερη τετραετία, για το καλό του δήμου τους" καταλήγει η επιστολή στην εφημερίδα του γιατρού.