Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Η μυστική συνάντηση των αντιδημάρχων του Μπουτάρη

Τα αίματα έχουν "ανάψει" για τα καλά στην παράταξη Μπουτάρη. Για μια ακόμη φορά τα "μαχαίρια" βγήκαν από τις θήκες τους. 

Τι κι αν η προσπάθεια του δημάρχου Θεσσαλονίκης να κατευνάσει τα πνεύματα, τι κι αν μετέφερε σε επόμενη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής το θέμα με τα οικονομικά του δήμου, μια κίνηση τριών αντιδημάρχων "έβαλε φωτιά" στο σκηνικό.

Την Δευτέρα το βράδυ, οι αντιδήμαρχοι Χ. Καππόν, Κ. Γούλα και Κ. Ζέρβας συναντήθηκαν μετά την εκτελεστική επιτροπή στο καφέ Balkan, ιδιοκτησίας μέχρι πρότινος του αντιδημάρχου Ανάπτυξης. Μετά από μία ώρα, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες στη συνάντηση πήγε και ο Γιάννης Μπουτάρης.

Την επόμενη μέρα, γνώστες της μυστικής συνάντησης έγιναν οι υπόλοιποι αντιδήμαρχοι και τα μέλη της Πρωτοβουλιας. Κύκλοι του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, Π. Αβραμόπουλου, μιλούσαν για εκνευρισμό του απέναντι στις προσπάθειες διάσπασης της παράταξης.

Τα τηλέφωνα "εδιναν και έπαιρναν" μεταξύ των δημοτικών συμβούλων με τους ψυχραιμοτέρους να ζητούν όλα αυτά να λήξουν άμεσα γιατί τα προβλήματα της πόλης είναι σοβαρότερα.

Η επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, την επόμενη Δευτέρα, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον...