Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Ισορροπίες κράτησε ο Μπουτάρης - Διαβάστε το νέο σχήμα της διοίκησης

Ισορροπίες κράτησε ο Μπουτάρης - Διαβάστε το νέο σχήμα της διοίκησηςΧωρίς συνταρακτικές αλλαγές στη νέα διοίκηση προχώρησε ο Γιάννης Μπουτάρης. Μάλιστα παρά τα όσα υποστήριζε στο παρελθόν δεν μείωσε τις αντιδημαρχίες και τους εντεταλμένους συμβούλους.

 

Για την ακρίβεια παραμένει Αντιδήμαρχος Αστικού Σχεδιασμού ο Ανδρέας Κουράκης και Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής ο Κων/νος Ζέρβας με εντεταλμένο σύμβουλο για θέματα Κυκλοφορίας τον Γιώργο Δημαρέλο.

Στην αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιιτκής παραμένει η κ. Καλυψώ Γούλα με εντεταλμένους συμβούλους την Αν. Αγγελίδου και τον Αν. Τελίδη. Αντιδήμαρχος Παιδείας παραμένει ο Αντ. Καρούμπης. Στην αντιδημαρχία Καθαριότητας παραμένει ο Αθ. Παππάς

Ο Χασδάι Καππόν γίνεται αντιδήμαρχος Επιχειρηματικότητας, Απασχόλησης, Τουρισμού και Διεθνών Σχέσεων ενώ αντιδήμαρχος Οικονομικών γίνεται ο Γιώργος Αρβανίτης.

Τέλος, στην αντιδημαρχία Πολιτισμού πηγαίνει η Ελλις Χρυσίδου

 

Παράλληλα, πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής ορίστηκε ο Κων/νος Ζέρβας και πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής ο Αθ. Παππάς.

Εντεταλμένος σύμβουλος στην Δημοτική Αστυνομία πηγαίνει ο Λευτέρης Κιοσέογλου

Στην Κοινωφελή Επιχείρηση μεταφέρεται η Μαρία Πασχαλίδου, πρόεδρος στην ΔΕΠΘΕ η Σοφία Ασλανίδου, στα Ωδεία ο Θέμης Σεβαστιάδης ενώ στα ΚΑΠΗ παραμένει ο Λάζαρος Ζαχαριάδης και στον Οργανισμό Βρεφονηπιακής, Παιδικής και Οικογενειακής Μέριμνας η Κυβέλη Ρουμελιώτου.