Γκάφα ολκής από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter - Η απάντηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι  (ΦΩΤΟ)

Γκάφα ολκής από βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο twitter - Η απάντηση της Μαρέβας Γκραμπόφσκι (ΦΩΤΟ)

Σε ένα κακόβουλο σχόλιο του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Μπάρκα, ο οποίος προσπάθησε να δημιουργήσει εντυπώσεις απάντησε η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι. 

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε στο Τwitter μία ερώτηση αναφορικά με το ότι η Μαρέβα Γκραμπόφσκι ανέλαβε να επιμεληθεί την ενδυμασία των εργαζομένων της Εθνικής Λυρικής Σκηνής. 

Έγραψε ο Κώστας Μπάρκας: «Διαβάζω (δεν γνωρίζω αν είναι αλήθεια) πως η κυρία @MarevaGrabowski για επιμεληθεί της ενδυμασίας των εργαζομένων της Λυρικής σκηνής! 1.Αυτό έγινε κατόπιν διαγωνισμού; 2.Πόσα χρήματα θα κοστίσει; 3.Θα πάρει εργολαβία κ το Εθνικό Θέατρο;».

Ο αδιάβαστος Κώστας Μπάρκας θέλησε να δημιουργήσει εντυπώσεις, αλλά πιάστηκε αδιάβαστος, αφού το θέμα της χορηγίας (και όχι εργολαβίας), την οποία την ενέκρινε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ήταν γνωστό και μάλιστα το είχε γράψει και η Εφημερίδα των Συντακτών.

Στην ανάρτηση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε η κ. Γκραμπόφσκι αναφέροντας πως πρόκειται περί χορηγίας, είναι δηλαδή μια δωρεάν προσφορά, και εγκρίθηκε τον Μάρτιο 2019 επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Ο πρώην υφυπουργός Εργασίας της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ μετά την απάντηση της συζύγου του πρωθυπουργού, δεν έγραψε κάτι, ούτε πήρε πίσω το σχόλιό του, απλώς συνέχισε να κάνει αναρτήσεις για άλλα θέματα. 

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.