Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1062
Ποια ομάδα υποστηρίζει ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού

Ποια ομάδα υποστηρίζει ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού

Ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Μητσοτάκη είναι αυτός που αναλαμβάνει το υφυπουργείο Αθλητισμού. 

 

Ο νέος υφυπουργός Αθλητισμού δεν έχει κρύψει τα αθλητικά του αισθήματα, που έχουν να κάνουν με την ομάδα της γενέτειράς του, τον ΟΦΗ. 

«Ποτέ δεν έκρυψα την αγάπη μου. Είμαι ΟΦΗ, τον αγαπώ και δεν θα το έκρυβα ποτέ. Κάθε άνθρωπος είναι οπαδός μιας ομάδας. Δεν θεωρώ ότι πρέπει να κρυβόμαστε και να ντρεπόμαστε. Ο ΟΦΗ έχει μια μεγάλη ιστορία. Έχουμε στο Ηράκλειο πολύ σημαντικές και ιστορικές ομάδες, όπως οι Εργοτέλης, Ηρόδοτος…», είχε αναφέρει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον σταθμό του Ηρακλείου, Athletic Radio.

Και είχε προσθέσει: «Μου αρέσει το ποδόσφαιρο και τρελαίνομαι να βλέπω ανθρώπους που στον ελεύθερο τους χρόνο να ασχολούνται με τον αθλητισμό. Αυτή είναι η μαγεία του ποδοσφαίρου στο Ηράκλειο και στον τόπο μας…

Όταν είχα πάει πρώτη φορά στο «Γεντί Κουλέ» με τον πατέρα μου, με δασκάλευε λέγοντας μου «θα δεις πράγματα που θα σου φανούν παράξενα». Το ίδιο πράγμα προσπάθησα να κάνω στον γιο μου, αλλά αυτός ήταν πιο παθιασμένος. Μάλιστα, παίζει και ποδόσφαιρο. Μου αρέσει που περνάμε μαζί λίγο χρόνο μαζί και βλέπουμε ποδόσφαιρο».