Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Από τον Ζαγοράκη στον Κώστα Ορφανό ο Γιάννης Ιωαννίδης

ioannidisΕναγωνίως φαίνεται πως έψαχνε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη ΝΔ μια υποψηφιότητα με "ασπρόμαυρο" χρώμα για την αντιπεριφέρεια Θεσσαλονίκης. 

 

Ο Γιάννης Ιωαννίδης γνωρίζοντας ότι ειναι συνδεδεμένος στο ευρύ κοινό με τον Άρη, ήθελε μια προσωπικότητα συνυφασμένη αντίστοιχα με τον ΠΑΟΚ για να φέρει μια ισορροπία στην παράταξη. 

Ο πρώτος πόθος του "Ξανθού" ήταν ο Θοδωρής Ζαγοράκης. Η κρούση έγινε αλλά η απάντηση ήταν αρνητική. Άλλωστε ο πρώην αρχηγός της Εθνικής έχει αυξημένες υποχρεώσεις δίπλα στον Ιβάν Σαββίδη ειδικότερα ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου και του νέου ξεκινήματος του Δικεφάλου. 

Οι σκέψεις για "ασπρόμαυρη υποψηφιότητα" πήγαν στην άκρη, όταν προτιμήθηκε η Θεσσαλονίκη να έχει άρωμα γυναίκας. Όμως το παιχνίδι των δύο "ξανθιών" (πρώτος ο Μαυρογιαλούρος σας είχε μιλήσει για αυτές) δεν απέδιδε τα αναμενόμενα. Οι περισσότεροι ήθελαν την Άννα Ευθυμίου όμως η ίδια πίστευε ότι δεν θα μπορούσε να ανταπεξέλθει λόγω της προσωπικών υποχρεώσεων, ενώ η Μάγδα Καρακόλη που ήθελε συναντούσε ανυπέρβλητα εμπόδια μπροστά της . 

Κάπως έτσι λοιπόν ανασύρθηκε από το συρτάρι η "ασπρόμαυρη υποψηφιότητα" και ο εκλεκτός  - ο οποίος θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη τύπου το μεσημέρι - είναι ο Κώστας Ορφανός, πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού.

Εξ' ού και το ανέκδοτο που κυκλοφορεί ήδη στην Θεσσαλονίκη. "Ποιο είναι το κοινό στοιχείο μεταξύ Ιωαννίδη και Ορφανού; Τα ερυθρόλευκα αισθήματα" .