Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Ανεξαρτητοποιήθηκε από τους Ανεξάρτητους Έλληνες η Χρυσούλα Γιαταγάνα. Τι απαντά για την "αποστασία"

alt

Εκτός Ανεξαρτήτων Ελλήνων "ψυχή τε και σώματι" αισθάνεται πλέον η βουλευτής Α' Θεσσαλονίκης Χρυσούλα Γιαταγάνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται πολύ σύντομα η ανεξαρτητοποίησή της από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ.

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες η κ. Γιαταγάνα παραιτήθηκε από την Εκτελεστική Επιτροπή του κόμματος αντιδρώντας στην στήριξη του Απ. Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μιλώντας και για υπολειτουργία του κόμματος.   

UPDATE 10:54

Την παραίτησή τους από την ΚΟ των Ανεξάρτητων Ελλήνων και την επιθυμία τους να είναι ανεξάρτητοι, δηλώνουν με επιστολή τους προς τον Πρόεδρο της Βουλής οι βουλευτές Χρυσούλα-Μαρία Γιαταγάνα και Κωνσταντίνος Γιοβανόπουλος.

«Κύριε πρόεδρε, επιθυμούμε διά της παρούσας να σας γνωστοποιήσουμε εγγράφως την ανεξαρτητοποίησή μας από την Κοινοβουλευτική Ομάδα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Με τιμή οι Ανεξάρτητοι Βουλευτές Γιαταγάνα Χρυσούλα-Μαρία, Γιοβανόπουλος Κωνσταντίνος» αναφέρει η επιστολή. 

Ανεξάρτητοι Έλληνες: Αποστασία από Χρυσούλα Γιαταγάνα

 

UPDATE 11:46

Κοινή ανακοίνωση εξέδωσαν πριν από λίγο οι ανεξάρτητοι πλέον βουλευτές Χρ. Γιαταγάνα και Κ. Γιοβανόπουλος απαντούν στα περί "αποστασίας" και εξηγούν τους λόγους που αποχώρησαν από το κόμμα του Πάνου Καμμένου. 

Γιατί αποχωρούμε από τους ΑΝ.ΕΛ.

Μεγάλα μυστικά δεν υπάρχουν. Όταν και η παρουσία σου ακόμη ενοχλεί, όταν οι ιδέες σου δεν εμπνέουν, οι πρωτοβουλίες σου ευνουχίζονται, τότε απλά αναχωρείς. Χωρίς ηγεσία ασκητισμού, δίχως χαρά διακονίας, ποιο το νόημα! Αν ήμασταν βαρίδια και συνωμότες, εσωστρεφείς και ανύπαρκτοι, αν μεροληπτούσαμε και διαλύαμε εποφθαλμιώντας θώκους, ορίστε, λευτερώνεται πια το κίνημα.

 

Ευχαριστίες εις άπαντες για την κοινή περιπέτεια. Δεν ηττηθήκαμε ποτέ.
Στους ΑΝ.ΕΛ. δεν είναι βεβαίως ούτε όλα μαύρα ούτε όλοι αυλικοί, αλίμονο. Ιδιαίτερα, αυτό το υπέροχο κύμα γενναίων ψυχών που χωρίς ιδιοτέλεια μας στήριξε, παραμένει η Ελπίδα αποκατάστασης της Αξιοπρέπειας τούτης της χώρας. Τυχόν τερατολογίες για "προδοσία" κλπ , τις ξεπερνάμε με μία και μόνη σκέψη : από τον ατιμωτικό εκφυλισμό της συνείδησης επιλέγουμε το πολιτικό Φως της αληθινής αντίστασης.

 

Η πλημμυρίδα Ανεξαρτησίας των 33 βουλευτών και των εκατοντάδων χιλιάδων ψηφοφόρων ήταν ό,τι πιο αγνό και πατριωτικά αισιόδοξο ζήσαμε ποτέ. Τώρα είναι αλλιώς...
Εμμένουμε στο ραντεβού με όσους συναρπάζει ο Σκοπός, το Εμείς, η Σωτηρία.