Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Δεν θέλει σύνδεση με το παρελθόν ο Καλαφάτης

Μέχρι το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου αναμένεται να έχουμε τις πρώτες ανακοινώσεις υποψηφίων συμβούλων του Σταύρου Καλαφάτη.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη ΝΔ δίνει μεγάλη βάση στην στελέχωση του ψηφοδελτίου και έχει βάλει έναν μεγάλο στόχο. Να μην υπάρχει σύνδεση με το παρελθόν.

Όπως είπε πρώην δημοτικός σύμβουλος στον "Μαυρογιαλούρο" ο κ. Καλαφάτης δεν θα έχει ούτε 5 υποψήφιους από το παρελθόν. Εξαίρεση μπορεί να γίνει για αυτούς που δεν είχαν εκλεγεί.

Αγκάθια στην απόφαση αυτή είναι δύο. Οι Βενιαμίν Καρακωστάνογλου και Κώστας Καζαντζίδης. Και αν για τον πρώτο υπάρχει η επίσημη πρόταση να είναι υποψήφιος με τη ΝΔ στις ευρωεκλογές, για τον δεύτερο η αποδοχή του πρώην αντιδημάρχου καθαριότητας είναι ασταθμητος παράγοντας.

Φαίνεται πως ο κ. Καλαφάτης έχει μια τακτική δεύτερου γύρου. Πιστεύει ότι εκεί θα κριθεί η μάχη με τον Γ. Μπουτάρη. Το πρόβλημα λοιπόν να μην πάνε οι "αδικημένοι" να ψηφίσουν την πρώτη Κυριακή λύνεται με την πόλωση της δεύτερης Κυριακής.

Λόγω της κάλπης των Ευρωεκλογών στο επιτελείο του υποψήφιου δημάρχου εκτιμούν ότι οι Νεοδημοκράτες θα πάνε να ψηφίσουν είτε γιατί θα στηρίξουν ξανά το κόμμα είτε γιατί θέλουν να ψηφίσουν κάτι άλλο και να στείλουν μήνυμα. Όμως όλοι αυτοί θα ψηφίσουν τον αντίπαλο του Γ. Μπουτάρη. Και αυτό θεωρείται πλεονέκτημα για τον Στ. Καλαφάτη.