Προειδοποίηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Οι τρεις κάλπες του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη και η γκρίνια για το προεκλογικό μπάτζετ

syrizaΥπάρχει άνιση μεταχείριση μεταξύ των υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ στο Λεκανοπέδιο και αυτών της Θεσσαλονίκης;


Πολιτική εκδήλωση με θέμα: "Τρεις κάλπες – Ένας στόχος.Ανατροπή σε Δήμους, Περιφέρειες, Ελλάδα και Ευρώπη", διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ την προσεχή Δευτέρα στις 19:00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης.

Τους υποψηφίους Τρ. Μηταφίδη και Δ. Χαραλαμπίδου θα πλαισιώσει η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Η αλήθεια είναι ότι η εκδήλωση μοιάζει με αυτή στο Θέατρο Ακροπόλ όταν ο ίδιος ο Αλ. Τσίπρας παρουσίασε τους υποψηφίους σε Περιφέρεια Αττικής και δήμους Αθηνών και Πειραιά.

Υπάρχουν αρκετοί στον ΣΥΡΙΖΑ που θεωρούν ότι θα έπρεπε ήδη να είχε ανέβει Θεσσαλονίκη ο κ. Τσίπρας για μια παρόμοια εκδήλωση για να στηρίξει τις υποψηφιότητες. Μερικοί «μουρμουρίζουν» ότι αυτό δεν γίνεται και γιατί η Δ. Χαραλαμπίδου είναι μέσα στις τρεις Περιφέρειες που πήρε η Αριστερή Πλατφόρμα του Π. Λαφαζάνη και γιατί ο Τρ. Μηταφίδης κατάφερε μόνος του να υπερκεράσει όποιον άλλον υποψήφιο ήθελε να επιβάλει η Αθήνα έχοντας συμπαγή την δημοτική του ομάδα.

Η γκρίνια όμως δεν μένει μόνο εκεί αλλά και προχωρά από μερικούς που σε δημόσιες τοποθετήσεις τους λένε ότι δεν διατίθεται το ίδιο μπάτζετ στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη. Φέρνουν και παραδείγματα μάλιστα καθώς μέχρι τώρα το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης έχει φιλοξενήσει τον ΣΥΡΙΖΑ ενώ η εκδήλωση της Δευτέρας θα γίνει στο Εργατικό Κέντρο.

Πάντως αυτό που έχουν να χαίρονται για την ώρα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ είναι η μαζική ανταπόκριση του κόσμου στις πρώτες εκδηλώσεις με τα κινήματα να αγκαλιάζουν τις υποψηφιότητες δίνοντας την βάση στην «μάχη της ανατροπής».