Προειδοποίσηση
  • JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 952

Η πιο...γλυκειά μέτρηση, εντελώς δωρεάν από το ΕΥ CLUB

Πλήθος κόσμου και χαμόγελα ικανοποίησης κατά τη δωρεάν μέτρηση σακχάρου που διοργάνωσε το EY CLUB στη Θεσσαλονίκη.

Σε πείσμα όσων υποστηρίζουν ότι ως πολίτες είμαστε «της τελευταίας στιγμής» ο κόσμος της Θεσσαλονίκης απέδειξε την περασμένη Παρασκευή 18 Νοεμβρίου πως είναι υπέρ της πρόληψης για την υγεία του, ιδιαίτερα όταν μπορεί να την εξασφαλίσει με τον πλέον επιστημονικό και οργανωμένο τρόπο και εντελώς δωρεάν.
Για άλλη μια φορά το EY CLUB ήρθε κοντά στον κόσμο προσφέροντάς του δωρεάν μέτρηση σακχάρου καθώς και επιστημονικές συμβουλές και ενημέρωση από ειδικούς παθολόγους, καρδιολόγους και διατροφολόγους σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα νερού του δήμου Θεσσαλονίκης υπό την επιστημονική επιμέλεια της Εταιρείας Αθηροσκλήρωσης Βόρειας Ελλάδας , την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πλήθος πολιτών κάθε ηλικίας  έσπευσαν κοντά στους επιστήμονες, όχι μόνο για να μετρήσουν τα επίπεδα γλυκόζης στο αίμα τους αλλά και για να ρωτήσουν με άνεση χρόνου όσα κάτω από άλλες συνθήκες χρειάζονται ραντεβού, ώρες αναμονής και φυσικά χρήματα.
Κι αν αυτές οι εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς τα προηγούμενα χρόνια αποτελούσαν απλώς ευγενική παροχή των εκάστοτε Φορέων, στις σημερινές συνθήκες ζωής αποτελούν υποχρεωτική επιλογή για όσους σέβονται αυτό που κάνουν. Με αυτή τη φιλοσοφία, το EY CLUB συνεχίζει τις δράσεις ενημέρωσης και κοινωνικής προσφοράς με δωρεάν πελματογραφήσεις και λιπιδαιμικούς ελέγχους σε ημερομηνίες που θα δημοσιοποιηθούν στο προσεχές διάστημα.

Η Ιστοσελίδα χρησιμοποιεί cookies προκειμένου να μπορούμε να σας προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.