Άφαντος για τέταρτη μέρα ο Χρήστος Παππάς - Τον ψάχνουν σε μοναστήρια

Άφαντος για τέταρτη μέρα ο Χρήστος Παππάς - Τον ψάχνουν σε μοναστήρια

Για τέταρτη συνεχόμενη ημέρα παραμένει άφαντος ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς, με τους αστυνομικούς να τον αναζητούν ακόμα και σε μοναστήρια.

 

Οι αστυνομικοί τον αναζητούν σε Αττική, Ιωάννινα και στη νησιωτική χώρα από σπίτια μέχρι και μοναστήρια. Μέχρι αυτή τη στιγμή όμως οι έρευνες παραμένουν άκαρπες.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Σαββατοκύριακο» ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας είπε ότι μέσα στις αλλαγές του ποινικού κώδικα η προηγούμενη κυβέρνηση φρόντισε ακόμη και την υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα να την περιορίσει στη μια φορά το μήνα. «Και αυτό δημιουργούσε ενδεχομένως και το χρόνο και τη δυνατότητα σε κάποιους ώστε να μην βρίσκονται πυκνά ή τακτικά σε επικοινωνία με τις αστυνομικές αρχές και άρα να έχουν και το χρόνο και τη δυνατότητα να μην εμφανιστούν την κρίσιμη στιγμή».

Όπως λέει ο δικηγόρος του στο MEGA η τελευταία φορά που μίλησε τηλεφωνικά με τον Παππά ήταν την ημέρα που αποφάσισε το δικαστήριο ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση. Στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη από την πλευρά τους απαντούν πως οι παρακολουθήσεις γίνονται με εντολή εισαγγελέα.

Για την εξαφάνιση του Παππά, ξέσπασε κόντρα στη Βουλή με τον Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να απαντά στις κατηγορίες του ΣΥΡΙΖΑ. Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα πώς κατάφερε να ξεφύγει ο Χρήστος Παππάς κάτω από τη μύτη της αστυνομίας. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Χρήστος Παππάς απενεργοποίησε τα κινητά τηλέφωνα του για να μην εντοπιστεί.