Λήστεψαν έναν 82χρονο στο σπίτι του στην Πιερία

Λήστεψαν έναν 82χρονο στο σπίτι του στην Πιερία

Στην εξιχνίαση της ληστείας που έγινε σε σπίτι ενός 82χρονου ηλικιωμένου σε χωριό της Πιερίας, στα τέλη του περασμένου Ιουλίου εξιχνίασαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης.

 

Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος ενός αλλοδαπού άνδρα αλβανικής καταγωγής, τα στοιχεία του οποίου ταυτοποιήθηκαν από τους αστυνομικούς.

Ο δράστης μαζί με δύο ακόμη συνεργούς του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με μάσκες και φορώντας γάντια, εισήλθαν τα ξημερώματα στην οικία ηλικιωμένου, τον οποίο απώθησαν με τη χρήση σωματικής βίας και απείλησαν με μαχαίρι, από όπου στη συνέχεια αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 1.200 ευρώ, σύμφωνα με δήλωση του παθόντα.

Μετά από έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του αλλοδαπού, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 8 κινητά τηλέφωνα και 1 φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής, η νομιμότητα της κατοχής των οποίων διερευνάται.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή των ανωτέρω και σε άλλες παρόμοιες πράξεις.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε από τους αστυνομικούς θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κατερίνης.

Κατασχεθέντα_Υ.Α.Κατερίνης1.jpg