Η συγγνώμη του Ραπτόπουλου στη Μάγδα Φύσσα (Βίντεο)

Η συγγνώμη του Ραπτόπουλου στη Μάγδα Φύσσα (Βίντεο)

Σάλο και οργή προκάλεσε το  ρεσιτάλ χυδαιότητας που έδωσε ο Κώστας Ραπτόπουλος τις προηγούμενες μέρες αναφορικά με τη δίκη της Χρυσής Αυγής. 

Αφορμή στάθηκαν τα προσβλητικά σχόλια του  παρουσιαστή, στη μητέρα του δολοφονημένου Πάυλου Φύσσα λέγοντας ότι επτά χρόνια αφότου κλήθηκε να θάψει το παιδί της, πανηγυρίζει γιατί θα πάρει χρήματα. Το χυδαίο σχόλιο  προκάλεσε την αντίδραση του υπόλοιπου πάνελ της εκπομπής, ενώ ξεσήκωσε κύμα αντιδράσεων στα social media. Τα ακατάληπτα επιχειρήματά του κατέληξαν μάλιστα στη σύγκριση της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα με το θάνατο του τραγουδιστή Παντελή Παντελίδη σε αυτοκινητικό δυστύχημα.

Αρχικά ξεκίνησε την ανάλυση καφενειακού επιπέδου που έκανε, αναφερόμενος στην κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Παύλο Πολάκη και στον Σάκη Ρουβά, χαρακτηρίζοντας τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «ρόμπα επειδή κράζει τον Ρουβά», ενώ στη συνέχεια έστρεψε τα «βέλη» του προς τον δημοφιλή τραγουδιστή, τον οποίο επίσης αποκάλεσε και αυτόν«ρόμπα» αλλά και «κότα επειδή δεν βγαίνει να τα πει» στον Παύλο Πολάκη και αναγκάζει τον Κωστή Ραπτόπουλο να του τα πει ο ίδιος. Τέλος στήριξε τη συγκεκριμένη επιχειρηματολογία και το σκεπτικό του, στο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «είχε στα όπα όπα τη «Χρυσή Αυγή» για να κόβει ψήφους από τη Νέα Δημοκρατία. Και συνέχισε να «εμβαθύνει» στην ανάλυση του λέγοντας:«Τα άλλα που ακούω είναι βερεσέ. Το πατριωτικό κομμάτι δεν πάει πουθενά, πάει στη ΝΔ, κομμουνιστές τελειώσατε, και πείτε εσείς, τι έχετε να πείτε. Φτιάξατε και τον αλήτικο νόμο του Παρασκευόπουλου, θα κάτσει μισό χρόνο φυλακή ο άλλος, θα βγει κι η μάνα (σ.σ.: του Πάυλου Φύσσα) πανηγύριζε. Η μάνα πανηγύριζε γιατί παίρνει τα 800 χιλιάρικα. Πανηγύριζε η μάνα…».

Χθες το βράδυ ήρθε η συγγνώμη από τον Κ.Ραπτόπουλο. 

Ο Κωστής Ραπτόπουλος εξήγησε ότι είχε κακή πληροφόρηση σχετικά με μια είδηση που διάβασε και η οποία ήθελε την Μάγδα Φύσσα να ζητά χρηματική αποζημίωση για τον θάνατο του γιού της.Ζήτησε συγνώμη από την μητέρα του Φύσσα, αναλύοντας τη σκέψη του μέσα από ένα βίντεο διάρκειας 5′:20” λεπτών.

Πριν από λίγη ώρα η ΕΣΗΕΜΘ εξέδωσε ανακοίνωση για τα όσα ειπώθηκαν από κ.Ραπτόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση. 

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η παραληρηματική χυδαιολογία που ακούστηκε σε εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού Europe One εις βάρος της Μάγδας Φύσσα, μητέρας του δολοφονημένου από μέλη της Χρυσής Αυγής Παύλου Φύσσα. Παρουσιαστής που καπηλεύεται την ιδιότητα του δημοσιογράφου έκανε λόγο για πλουτισμό της Μ. Φύσσα χάρη στην απόφαση του δικαστηρίου, και παρά τις αντιδράσεις συνομιλητών του στην εκπομπή, επανέλαβε πολλές φορές το ψευδές και χυδαίο σχόλιό του.Το περιστατικό, όσο ακραίο και αν είναι, δεν πρέπει να αιφνιδιάζει κανέναν: Με την ανοχή της πολιτείας έχει διαμορφωθεί εδώ και καιρό σε τηλεοπτικά ΜΜΕ της περιφέρειας ένα σκοτεινό και ανεξέλεγκτο σύστημα που όχι απλώς επιτρέπει αλλά επιδιώκει να ακούγονται φωνές όπως η παραπάνω.Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΜ-Θ καλεί το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης να αναλάβει το ταχύτερο δράση, όπως και η πολιτεία, για να μπουν επιτέλους κανόνες σε αυτή την άναρχη και επικίνδυνη περιοχή του ραδιοτηλεοπτικού τοπίου.