«Δεν αντέχω άλλο!» - Απελπισμένη νοσηλεύτρια που είναι θετική στον κορωνοϊό

«Δεν αντέχω άλλο!» - Απελπισμένη νοσηλεύτρια που είναι θετική στον κορωνοϊό

«Δεν αντέχω άλλο» λέει στο κεντρικό δελτίο του Star νοσηλεύτρια σε μεγάλο νοσοκομείο της Αττικής που βγαίνει συνεχώς θετική στον κορωνοϊό ύστερα από τρία τεστ.

Η Γεωργία νοσεί με κορωνοϊό από τις 16 Σεπτεμβρίου, ενώ έχει ήπια συμπτώματα και βρίσκεται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Εργάζεται σε νοσοκομείο της Αττικής που δεν αποτελεί νοσοκομείο αναφοράς και τονίζει πως οι περισσότεροι ασθενείς δεν φορούν μάσκα. «Άλλοι έχουν δύσπνοιες δεν μπορούν να φορούν τη μάσκα τους συνέχεια. Εμείς ερχόμαστε σε επαφή, μπορεί εμείς να φοράμε τη μάσκα μας αλλά το σημαντικό είναι να τη φορά αυτός που έχει και μπορεί να μην το γνωρίζει» τόνισε. «Το ξέρεις ότι μπορεί να κολλήσεις γιατί είσαι στην πρώτη γραμμή.

Μέσα στο πίσω μέρος του μυαλού μας πάντα το έχουμε να έχουμε πιο πολλές πιθανότητες να κολλήσουμε» ανέφερε ακόμη. Παράλληλα τόνισε πως η ψυχολογία της δεν είναι καλή και πως αμέσως σκέφτεται τον κόσμο που ήρθε σε επαφή. «Πρέπει να αρχίσεις να ενημερώνεις γνωστούς και φίλους για να μπουν και αυτοί στην κατάλληλη διαδικασία. Έχεις ένα στρες γιατί είναι πρωτόγνωρο για σένα. Οι συνάδελφοί μου είναι τρομοκρατημένοι, αρχίζουν και ψάχνονται και αυτοί. Ευτυχώς βγήκαν όλοι αρνητικοί γιατί το είχα άγχος», κατέληξε.