Κορωνοϊός – Σκύδρα: Κρούσματα και σε μαθητές μετά το “λουκέτο” στην κονσερβοποιία

Κορωνοϊός – Σκύδρα: Κρούσματα και σε μαθητές μετά το “λουκέτο” στην κονσερβοποιία

Ανησυχία επικρατεί σε ολόκληρη τη Σκύδρα στην Πέλλα μετά την είδηση ότι εντοπίστηκαν 114 κρούσματα κορωνοϊού σε κονσερβοποιία.

 

 

Σύμφωνα με τη δήμαρχο Σκύδρας, Κατερίνας Ιγνατιάδου, η οποία μίλησε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού και σε μαθητές, των οποίων οι γονείς τους ήταν εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη κονσερβοποιία.

Η δήμαρχος Σκύδρας, ζήτησε από τους κατοίκους να δείξουν «ψυχραιμία, σύνεση, ατομική και κοινωνική ευθύνη», ενώ η κονσερβοποιία θα παραμείνει κλειστή για δέκα μέρες.

«Υπάρχει ανησυχία, ωστόσο πρέπει να διατηρήσουμε τη ψυχραιμία μας. Όπου είχαμε θέματα προχωρήσαμε σε απολυμάνσεις, σε αυστηρή καθαριότητα και θα συνεχίσουμε. Μεταξύ αυτών αίθουσες σχολείων, όπου παρατηρήθηκαν επιβεβαιωμένα κρούσματα μαθητών, των οποίων οι γονείς τους ήταν εργαζόμενοι στη συγκεκριμένη κονσερβοποιία», πρόσθεσε η κυρία Ιγνατιάδου.

 

Η δήμαρχος Σκύδρας έχει αναρτήσει και φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, από την απολύμανση που πραγματοποιείται σε σχολεία της περιοχής.