Πανικός σε πολυκατοικία λόγω κρουσμάτων: Κλείνουν τις χαραμάδες με πετσέτες (ΦΩΤΟ)

Πανικός σε πολυκατοικία λόγω κρουσμάτων: Κλείνουν τις χαραμάδες με πετσέτες (ΦΩΤΟ)

Πανικός κυρίευσε κατοίκους πολυκατοικίας στο κέντρο της Αθήνας όπου ολόκληρη οικογένεια διαγνώστηκε θετική στον κορωνοϊό.

Ορισμένοι θεώρησαν ότι ο κορωνοϊός μπορεί να περάσει από τη χαραμάδα της εξώπορτας και έτσι έβαλαν πετσέτες για να αποτρέψουν την είσοδο του φονικού ιού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star.

Πατέρας, μητέρα και το έξι μηνών παιδάκι τους νοσούν και παραμένουν σε καραντίνα μέχρι τις 12 Οκτωβρίου.Ο ένοικος μόλις έμαθε ότι όλη η οικογένειά του νοσεί ειδοποίησε τον διαχειριστή της πολυκατοικίας. Εκείνος με τη σειρά του θυροκόλλησε τόσο στην πόρτα της εισόδου, όσο και στον πίνακα ανακοινώσεων σημείωμα στο οποίο αναγράφει ότι «όλοι οι ένοικοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να χρησιμοποιούν όσο τον δυνατόν λιγότερο το ασανσέρ και απαραιτήτως με γάντια και μάσκα». Ο πατέρας, μιλώντας στο Star ανέφερε ότι και οι τρεις εμφάνισαν συμπτώματα όπως πυρετό και βήχα. Πήγαν στο νοσοκομείο, όπου τους είπαν ότι έχουν κορωνοϊό.  «Να το πιστέψουνε, είναι σοβαρό» λέει σε όσους πιστεύουν ότι ο κορωνοϊός δεν υπάρχει. «Μπορεί να το έχεις και να μην το ξέρεις», προσθέτει.

Κλείνουν τις χαραμάδες στις πόρτες με πετσέτες για να μην μπει ο κορονοϊός