Αύξηση κερδών για το Φυσικό Αέριο το α’ εξάμηνο

Αύξηση κερδών για το Φυσικό Αέριο το α’ εξάμηνο

Η αύξηση που σημείωσε η εταιρεία στην Κεντρική Ελλάδα, περιοχή στρατηγικού ενδιαφέροντος για το Φυσικό Αέριο, ανήλθε σε +41% στις νέες συνδέσεις ρεύματος.

Τα 13,5 εκατ. ευρώ ξεπέρασαν τα καθαρά κέρδη (μετά φόρων) της Φυσικό Αέριο Ελληνικής Εταιρείας Ενέργειας το πρώτο εξάμηνο του 2020, αποτυπώνοντας την αναπτυξιακή πορεία και την οικονομική ευρωστία της εταιρείας, ενώ προφυλάχθηκαν οι όγκοι πωλήσεων και τα ταμειακά διαθέσιμα έδωσαν τη δυνατότητα στην εταιρεία να διατηρήσει μηδενικό δανεισμό.

Η εταιρεία τα τελευταία χρόνια επεκτείνεται ταχύτατα σε όλη την Ελλάδα, διευρύνοντας συνεχώς το μερίδιό της στην αγορά του ηλεκτρικού ρεύματος και του φυσικού αερίου. 25% αύξηση σημείωσαν οι αιτήσεις σύνδεσης στο φυσικό αέριο, ενώ σημαντική άνοδο καταγράφεται στη διείσδυση της εταιρείας στην ηλεκτρική ενέργεια, όπου το α’ εξάμηνο του 2020 διπλασίασε το πελατολόγιό της πετυχαίνοντας αύξηση κατά 104% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2019. Μάλιστα η αύξηση που σημείωσε η εταιρεία στην Κεντρική Ελλάδα, περιοχή στρατηγικού ενδιαφέροντος για το Φυσικό Αέριο Ελληνική Εταιρεία Ενέργειας, ανήλθε σε +41% στις νέες συνδέσεις ρεύματος.

Όπως σημειώνει η εταιρεία στην ανακοίνωσή της, κεντρικός άξονας της επιτυχημένης πορείας είναι η φιλοσοφία ως προς την εξυπηρέτηση των πελατών και την ολοκληρωμένη εμπειρία που προσφέρει. Η εμπιστοσύνη των καταναλωτών ενισχύθηκε ιδιαίτερα την περίοδο της πανδημίας όπου με ολοκληρωμένο σχέδιο επιχειρησιακής συνέχειας το Φυσικό Αέριο συνέχισε την αδιάλειπτη εξυπηρέτηση των πελατών με απόλυτη ασφάλεια μέσα από όλα τα κανάλια επικοινωνίας όλο το 24ωρο.

«Για όλους εμάς στο Φυσικό Αέριο το να κάνουμε τους πελάτες μας χαρούμενους ειδικά σε μια πρωτόγνωρη και δύσκολη περίοδο όπως αυτή που ζούμε τους τελευταίους μήνες αποτελεί το λόγο για τον οποίο υπάρχουμε σαν οργανισμός. Επενδύουμε και αξιοποιούμε τις σύγχρονες τεχνολογίες για να αναβαθμίζουμε συνεχώς την εμπειρία εξυπηρέτησης προκειμένου όχι μόνο να ικανοποιούμε τις ενεργειακές ανάγκες των πελατών μας, αλλά να τους προσφέρουμε μια ευχάριστη εμπειρία μέσα από τις υπηρεσίες κι έξυπνες λύσεις για το σπίτι και την επιχείρηση: 104% αύξηση στο χαρτοφυλάκιο του ρεύματος δείχνει ότι είμαστε στο σωστό δρόμο», ανέφερε ο γενικός διευθυντής, Γιάννης Μητρόπουλος.