Πτολεμαϊδα- Θετικός στον κορωνοϊό μαθητής που πήγαινε σε φροντιστήριο

Πτολεμαϊδα- Θετικός στον κορωνοϊό μαθητής που πήγαινε σε φροντιστήριο

Νέο κρούσμα κορωνοϊού στην Πτολεμαϊδα, καθώς θετικός βρέθηκε 15χρονος μαθητής που πήγαινε σε φροντιστήριο της πόλης.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Kozanimedia, ο νεαρός την περασμένη Δευτέρα ένιωσε μικρή αδιαθεσία και έδωσε δείγμα,λόγω και υποκειμένου νοσήματος συγγενικού προσώπου του, το οποίο σήμερα διαγνώστηκε ως θετικό.

Ο εν λόγω μαθητής σήμερα είναι ασυμπτωματικός, με το φροντιστήριο να προχωρεί σε επίσημη ενημέρωση μέσω Facebook, όπως γράφει το Kozanimedia.

Δείτε την ανακοίνωση του φροντιστηρίου:

 

“Σας ενημερώνουμε ότι η λειτουργία του φροντιστηρίου αναστέλλεται μέχρι το Σάββατο 12/9/20 λόγω εμφάνισης ΑΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΥ κρούσματος κορονοϊού. Ο μαθητής διαγνώστηκε θετικός στον ιό σήμερα ενώ η τελευταία φορά που ήρθε στον χώρο του φροντιστηρίου ήταν η Δευτέρα χωρίς κανένα σύμπτωμα φορώντας μάσκα και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα.

Δρώντας άμεσα επικοινωνήσαμε με τον Ε.Ο.Δ.Υ..

Οι οδηγίες του προβλέπουν να γίνει απολύμανση ολων των χωρών του φροντιστηρίου και να συνεχιστούν τα μαθήματα κανονικά με τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων. Ωστόσο αντιλαμβανόμενοι τις κρίσιμες περιστάσεις και αναλογιζόμενοι την προσωπική ασφάλεια τόσο των μαθητών μας όσο και των οικογενειών τους αποφασίσαμε υπεύθυνα να μην πραγματοποιηθούν τα μαθήματα μέχρι το επόμενο Σάββατο 12/9. Στο διάστημα αυτό θα γίνει διπλή απολύμανση όλων των χωρών.

Από Δευτέρα η φροντιστηριακή μονάδα θα λειτουργεί κανονικά εκτός από το τμήμα του ασυμπτωματικού μαθητή που θα συνεχίσει τα μαθήματα διαδικτυακά μέχρι να παρέλθει η προθεσμία των 14 ημερών.

 

Να μην ξεχνάμε ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη μορφή θεραπείας…. φοράμε μάσκα παντού!”

φωτο αρχείου