Εξαφάνιση- θρίλερ 14χρονης από την Ξάνθη

Εξαφάνιση- θρίλερ 14χρονης από την Ξάνθη

Οι γονείς του κοριτσιού κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην αστυνομία εναντίον άνδρα, με τον οποίον υποψιάζονται ότι βρίσκεται η 14χρονη.


Άγνοια για την εξαφάνιση της μικρής Ραφαηλίας στην Ξάνθη δηλώνει αποκλειστικά στο protothema.gr η μητέρα της.Οι γονείς του κοριτσιού κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά στην αστυνομία εναντίον άνδρα – με τον οποίον υποψιάζονται ότι βρίσκεται η 14χρονη – και ακολούθησε συμπληρωματική κατάθεση με επιπλέον στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους.

Η 14χρονη Ραφαηλία Ε. εξαφανίστηκε από το σπίτι της στην περιοχή της Ξάνθης και την περασμένη εβδομάδα φαίνεται πως έδωσε σημεία ζωής, μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας, κατά την οποία δήλωσε ότι είναι καλά. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τις αρχές. «Όποιος έχει κάποια πληροφορία για το παιδί μας να τηλεφωνήσει στην Αστυνομία ή στο Χαμόγελο του Παιδιού», μας λέει η μητέρα του παιδιού. «Δυστυχώς, από τις 24 Αυγούστου η οικογένεια της Ραφαηλίας ζει με την αγωνία του πού βρίσκεται το παιδί της και σε τι κατάσταση. Το κακό είναι, δυστυχώς, ότι ο νομοθέτης θέτει ως ηλικιακό όριο τα 14 έτη, τα οποία η Ραφαηλία έχει συμπληρώσει. Σε αυτή την περίπτωση, το οποιοδήποτε αδίκημα κριθεί ότι έχει διαπραχθεί είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα και αντιμετωπίζεται ελαφρύτερα από το Νόμο. Ευχαριστούμε τις Αρχές για τη συνδρομή τους και φυσικά, το Χαμόγελο του Παιδιού. Κάνουμε έκκληση στον κόσμο, αν γνωρίζει κάτι να τηλεφωνήσει στις Αρχές ή στο Χαμόγελο του Παιδιού», μας είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος της οικογένειας κ. Μαρίνα Παυλίδου.